📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Miał pierwszeństwo, pierwszy poszedł do nieba
TrzeciaPyraNaTaczce napisał/a:
Miał pierwszeństwo, pierwszy poszedł do nieba
Niestety ale przeżył.
Chyba miał pod słonce Ja jestem ślepa patrząc drzwiami pod słonce z brudną szyba
Nie miał pierwszeństwa. Nagrywający miał zielone, motocyklista uderzył go z boku, czyli z drogi poprzecznej, czyli miał czerwone. Ma nauczkę, żeby patrzeć na światła.
tars napisał/a:
Nie miał pierwszeństwa. Nagrywający miał zielone, motocyklista uderzył go z boku, czyli z drogi poprzecznej, czyli miał czerwone. Ma nauczkę, żeby patrzeć na światła.
Ja będę dopisywać że sarkazm xD
Prosty napisał/a:
Ja będę dopisywać że sarkazm xD
Przepraszam serdecznie. Nigdy na tym forum się wcześniej z sarkazmem nie spotkałem 😉
tars napisał/a:
Przepraszam serdecznie. Nigdy na tym forum się wcześniej z sarkazmem nie spotkałem 😉
Piwo za kulturę oraz żart, jedno moge dać więc sam sobie oceń za które ^^
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów