A matką z dzieckiem nikt się nie zajął...
Taki kraj najpierw wpierdolić, a później pytać.
To ja może przetłumaczę bo mówię w ich (chuj wie jakim jezyku) pytają go : co ty zrobiłeś? Dlaczego nie w sam środek?
Tym chuj wie jakim językiem mówi prawie milion ludzi na świecie
Tym chuj wie jakim językiem mówi prawie milion ludzi na świecie
Miliard chciałeś powiedzieć ?
No ja tu próby ucieczki nie widzę. Z leżącego motoru bardzo często wylewa się paliwo. Postawienie grata do pionu, to dobra decyzja. W dodatku widać, że gość szuka nóżki, żeby oprzeć.
Taki kraj najpierw wpierdolić, a później pytać.
Tak? To dlaczego tak się spluł, gdy gość mu kluczyki ze stacyjki wyjął? EWIDENTNIE chciał spierdolić, nie wal w chuja ze swoimi teoriami.
Jak chujek nie zdejmuje kasku i łapie się za motór, to wiadomo co chce zrobić...
I kutas jeszcze na jakieś pretensje? Pasem dla rowerów, stanowczo za szybko, omijanie pojazdów stojących przed przejściem, nieustąpienie pierwszeństwa pieszym na pasach, przemieszczanie/przestawianie pojazdu po doprowadzeniu do wypadku z udziałem pieszych na pasach, prawdopodobna próba ucieczki, fizyczny atak na świadka (gość od kluczyków).
Jak chujek nie zdejmuje kasku i łapie się za motór, to wiadomo co chce zrobić...
Jakie ustąpienie pieszym? Mieli czerwone.
Jakie ustąpienie pieszym? Mieli czerwone.
Sam masz zielone, ale w głowie.
Masz obowiązek pozwolić przejść pieszym, jeśli nie zdążyli przejść na swoim zielonym i złapało ich czerwone. Ale to nie ten przypadek, bo to "zielone" dotyczy następnego skrzyżowania. Nad przejściem jest tablica XOLA prosto, DIV DEL NORTE w prawo.
Perspektywa na zbliżeniu cię zmyliła, kolego. To "zielone" jest ponad 100m dalej. W 22s jest tablica i światła daleko w przodzie. W 32s masz tablicę od tyłu i żadnych świateł aż do skrzyżowania, od którego zaczyna się nagranie.
Frajer dał po garach, żeby zdążyć na następnym "zielonym" i potrącił matkę z dzieckiem na pasach. DEBIL, jakich i u nas nie brakuje...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów