"Motopizda" i "motopizda", często spotykamy to określenie na Sadolu. No dobrze, ale czy ktoś z Was zastanawiał się jak "motopizda" naprawdę wygląda? No właśnie! Proszę, właśnie tak:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widać że debil, po co mu ubranie ochronne na moto ?
Czy mozna to nazwać okresem u motopizd? Chlopak nie bedzie zadowolony.
Od wypadku sobie łokcie odrapal a dupa rozjebana bo się tak z kolegami ruchal na zlocie motocyklistów.
Z 2 miesiące nie usiądzie na dupsku.
Umyłby rów, nawet po sieci śmierdzi jak koniowi z dupy
Jeśli gościu jechał tym skuterkiem to żadna motopizda a zwykły kosiarz.
feku2710 napisał/a:
Czy on goli dupę czy tylko moja jest zarośnięta jak u małpy ?
Nie tylko u Ciebie, trzeba raz na jakiś czas wjechać kombajnem.
Przecież to zwykły kiblarz a nie motopizda. Dresik co by było wygodnie, ale taki dresik pięknie schodzi z dupy jak suniesz po asfalcie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów