📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Stojaczek był za wąski na to koło
Burn! Loot! Murder!
Szybki motór.
Pizdeusz pizdeuszem, ale skręcać w prawo od lewej strony, to już skrajny debilizm. Ale baby tak mają kupią sobie pickupa (bo bezpieczny), ale na parkingu 10 miejsc zajmą, bo kurwa nie ma to to wyobraźni przestrzennej.
Henboh napisał/a:
Pizdeusz pizdeuszem, ale skręcać w prawo od lewej strony, to już skrajny debilizm. Ale baby tak mają kupią sobie pickupa (bo bezpieczny), ale na parkingu 10 miejsc zajmą, bo kurwa nie ma to to wyobraźni przestrzennej.
Tam jest inaczej. U nas jak mas pas szeroki, że się mieszczą 2 pojazdy to 2 mogą jechać. Tam jeden pas to jeden kurwa pas i chuj. WYPRZEDZANIE na jednym pasie prawą stroną tam jest zakazane. U nas to pewnie się znajdzie prokurator który chce dostać dodatkowe punkty doświadczenia i się dopierdoli ale tam to mają czarno na białym i chuj. Nawet kolizji nie było. Nikt sobie dupy nie będzie zawracał.
Tam czyli gdzie?
~VeIture napisał/a:
Tam jest inaczej. U nas jak mas pas szeroki, że się mieszczą 2 pojazdy to 2 mogą jechać. Tam jeden pas to jeden kurwa pas i chuj. WYPRZEDZANIE na jednym pasie prawą stroną tam jest zakazane. U nas to pewnie się znajdzie prokurator który chce dostać dodatkowe punkty doświadczenia i się dopierdoli ale tam to mają czarno na białym i chuj. Nawet kolizji nie było. Nikt sobie dupy nie będzie zawracał.
Tam czyli gdzie?
Teraz wiemy kto zajebał hamulce na bazie
Tego jeszcze nie było, zajebista sztuczka!
No cóż, z lewego pasa skręca w prawo, a czyjaś dupa dzieli się teraz na cztery. Dramat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów