Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Długopłetwiec 2024-11-03, 20:18 3
Ciekawe zachowanie prowadzących pojazdy mechaniczne
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-11-03, 20:32 9
Zgłoś
FulTun 2024-11-03, 20:44
Kierujący motocyklem zasygnalizował kierowcy dostawczaka " Mam zatwardzenie i potrzebuje szybko wycisnąć klocka"
Mówisz i masz.
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2024-11-03, 21:02 4
Piątka z plusem i z fallusem
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-11-03, 21:05
Chyba piździk się uszkodził
Zgłoś
pierdylion83 2024-11-03, 21:06 1
Ja tam życzę 25 bezwzględnego za usiłowanie i wielki czarny dong pod prysznicem codziennie w "gratisie" dla mini butlo szczocha.

Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy - Józef Piłsudski
Zgłoś
Megatrans666 2024-11-03, 21:10 2
Ktoś tu się nagrał w carmagedon 😀
Zgłoś
smc 2024-11-03, 21:42 1
Ostatnio nie ma tygodnia, bym nie posyłał jakiegoś butloszczczocha na barierki.

Kółka dni temu jeden był łaskawy mrugnąć mi długimi gdy dogonił mnie na prawym pasie autostrady. Zpiąłem hamulce na maksa i widzę w lusterku jak tańczy rozpaczliwie próbując utrzymać się na drodze. Potem jeszcze przyjamowałem mu kilka razy. Po kilku kilometrach zobaczyłem, że zjeżdża na najbliższej stacji, więc zjechałem też. Tam pod światłem lamp i kamerami nie był już taki odważny i poskliwym głosikiem oznajmił mi, że przeze mnie obsunął mu się ładunek.
Ciekaw jestem, czy tym razem też dostanę wezwanie na komisariat, ale wydaje mi się, że nie pochwali się jazdą 90km/h i oślepianiem innych kierowców...
Zgłoś
Alosza 2024-11-03, 21:48
Nic to że na połamanych nogach, kroczy do kierowcy by kontynuować wymianę uprzejmości
Zgłoś
Don_Dyziotto Wczoraj 0:26 3
smc napisał/a:

Kółka dni temu jeden był łaskawy mrugnąć mi długimi gdy dogonił mnie na prawym pasie autostrady. Zpiąłem hamulce na maksa i widzę w lusterku jak tańczy rozpaczliwie próbując utrzymać się na drodze. Potem jeszcze przyjamowałem mu kilka razy. Po kilku kilometrach zobaczyłem, że zjeżdża na najbliższej stacji, więc zjechałem też. Tam pod światłem lamp i kamerami nie był już taki odważny i poskliwym głosikiem oznajmił mi, że przeze mnie obsunął mu się ładunek.
Ciekaw jestem, czy tym razem też dostanę wezwanie na komisariat, ale wydaje mi się, że nie pochwali się jazdą 90km/h i oślepianiem innych kierowców...

A później się obudziłeś z chujem w dupie własnego ojca.
A propos naucz się pisać "przyjamowcu poskliwy"
Zgłoś
n1ck.ee Wczoraj 6:31
Ewidentnie zawinił motocyklista
Zgłoś
smc Wczoraj 9:21 2
Don_Dyziotto napisał/a:

A później się obudziłeś z chujem w dupie własnego ojca.
A propos naucz się pisać "przyjamowcu poskliwy"

Mam przeczucie, że to ty byłeś kierowcą tej Scanii. Długo mocowałeś ten ładunek?
Zgłoś
NapalonaFrytka Wczoraj 12:17
Czekam aż zaczną tak w polszy z pedalarzami robić.
Zgłoś
Karboksylator Wczoraj 14:07 3
smc napisał/a:

pomijając że to co napisałeś to chuja prawda, to może kiedyś takie coś odjebiesz i trafisz na gościa co akurat buta wiązał tylko koniecznie włącz nagrywanie

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów