📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Za przejazd bez maski i odstępu socjalnego dla pasażera należy się kara śmierci
To sadolowy kolega nielubiący psów ze swoim chłopakiem, jadą wam wpierdolić
@up tak dziecko pizdo niedługo będą filmiki Azjatów
mygyry napisał/a:
Pizdo psiarzowie już dostali bólu dupy?
Kozak jesteś ale jak twoją matkę po dożynkach na Podlasiu w 84 za MZ tak ciągnęli to do śmiechu rodzinie nie było.
baronturbina napisał/a:
Kozak jesteś ale jak twoją matkę po dożynkach na Podlasiu w 84 za MZ tak ciągnęli to do śmiechu rodzinie nie było.
To miało być zabawne? Czy to miał być pocisk w jego stronę? W tym tekście widać tylko 1 żenada 2 gimnazjum. Już nie wspomnę jak to głupio i niedojrzałe wyjeżdżać z tekstem o rodzicach
Banik0 napisał/a:
To miało być zabawne? Czy to miał być pocisk w jego stronę? W tym tekście widać tylko 1 żenada 2 gimnazjum. Już nie wspomnę jak to głupio i niedojrzałe wyjeżdżać z tekstem o rodzicach
Nie zesraj się się szpachlo. I tak cię nikt nie zechce.
W takiej sytuacji chyba bym stuknęła w tylne koło.
Banik0 napisał/a:
To miało być zabawne?
To BYŁO zabawne, a w porównaniu z twoimi wpisami, wręcz zajebiście zabawne. Nie pasuje strona SADOL? Wiesz co możesz zrobić.
Zastanawiam się, po jakiego chuja osoba obdarzona przez naturę pizdą wchodzi na takie strony.
Banik0 napisał/a:
Oj oj No faktycznie! To może żenad-o-gimnazjum? Przepraszam mistrzu. Rodzice są winni popełnienia „pociśniętego gościa”.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów