📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Essent napisał/a:
Co to je Motopsisku ??
Celownik (przypadek) od rzeczownika Motopsisko - taki mój mały wkład w szmacenie języka
U Mnie w zchodniej PL sie mówi na nich : "Pies na hulajnodze" xd
Zakładam zbiórkę na "się pomaga". Zbieramy na nowe auto dla "sprawcy"...
Koledzy będą mieć z niego niezłą bekę na komendzie
Przydałoby się jakieś polowanie na te motopizdy hałasujące po miastach nocą i motopizdeczki hałasujące crossami po lasach w dzień. Jak nie będzie takiego polowania, to ludzie sami zapolują żyłkami, gałęziami, gwoździami itd.
Caramon napisał/a:
Przydałoby się jakieś polowanie na te motopizdy hałasujące po miastach nocą i motopizdeczki hałasujące crossami po lasach w dzień. Jak nie będzie takiego polowania, to ludzie sami zapolują żyłkami, gałęziami, gwoździami itd.
Szeryfie, czy mogę do lasu wjechać komarem na jagody? Czy też będziesz czyhał ze stalową linką i granatami?
Pilicjant, jak ostatni Debil, machal do goscia po wyprzedzeniu go prawa reka (dla osob niewiedzacych prawa reka hamuje sie w mooto - przedni hebel lub mozna jeszcze prawa noga hamosawc - tylny hebel, ale to rzadko sie robi), wiec nie mogl zahamowac, bo 98% motocyklistow hamuje glownym, przednim hamulcem w prawej rece. No kurwa po prostu Debil i tyle... ja pierdole, po chuj sie rozpisuje...
Caramon napisał/a:
Przydałoby się jakieś polowanie na te motop*zdy hałasujące po miastach nocą i motop*zdeczki hałasujące crossami po lasach w dzień. Jak nie będzie takiego polowania, to ludzie sami zapolują żyłkami, gałęziami, gwoździami itd.
Ty, wiesZaj se linki na motopizdy na miescie a od crossowcow wara kurwa!
Jokerd napisał/a:
Linki to akurat sa glownie na motoipizdy na crossach
Jokerd napisał/a:
"Wara kurwa" to sobie możesz mówić do własnej matki, a jak do mnie się odzywasz, to stonuj jadaczkę, misiu kolorowy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów