📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Im fu busy. Hihihi
Powtarzam kolejny raz : Kobiety w resortach siłowych to jakieś jebane nieporozumienie.
psotny_fiutek napisał/a:
Powtarzam kolejny raz : Kobiety w resortach siłowych to jakieś jebane nieporozumienie.
Nie widziałeś Szczuki w akcji
Co lubię na sadolu??? Że mogę napisać "powinni go zastrzelić". Nawet to wskazane. A na fejsbuku ostrzeżenie, albo ban....
To płetwonurek a oni mu żyć nie dają. Skandal
Trąbił przecież
Dobrze że mu pomogła
Baronessa napisał/a:
Typowe policmajstry w UK... Gorsze patałachy, jak w polaczkowiu...
Pisze się : w polin, trutniu.
I chuj.... Pierdzidło ja unieruchomiło...Ja pierdole...
chyba ze jakis napompowany testosteronem trans to może wtedy (martwilbym sie o zrównoważenie psychiczne w takim wypadku). Najlepsze jest to że laski w moim wieku bez pomysłu na siebie masowo szły do mundurówki xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów