📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Chcę link! Jak jesteście w stanie to w miarę szybko, bo za 20 minut muszę wyjść.
Ciekawe co by było jakby silnik olej puścił;D
A teraz sobie wyobraźcie, ze to faceci
Nie kręcą mnie lesbijki ani takie coś. Wszyscy pierdolicie stop homo, a się spuszczacie na widok lesb
lesbiki =/= geje
Ja pierdole, to jest pojebane, nie kręcą Cię ruchające się laski, jesteś gejem. No ja pierdole
A niech ktoś wklei ten rysunek gay detected, dostaniecie dzięki niemu w chuj piw
A niech ktoś wklei ten rysunek gay detected, dostaniecie dzięki niemu w chuj piw
ta z lewej mi wyglada na Kaley Cuoco co gra Penny
Hacerking napisał/a:
Ja pierdole, to jest pojebane, nie kręcą Cię ruchające się laski, jesteś gejem. No ja pierdole
@down
Tej z tyłu oczywiście. Nie wiem jak jakiemukolwiek zdrowemu facetowi mogłoby to się nie podobać.
na miejscu której z lasek wolelibyście być ? ;-/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów