📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Opona nie spojrzała w lusterko
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Kiedyś sam to wrzucałem ale nie mogę znaleźć... No nic, poczekamy na grupę szybkiego reagowania.
@up Widocznie bardzo chujowo otagowałeś skoro "własnej" wcześniejszej wrzuty nie możesz znaleźć.
Bardzo chujowo
To było przeznaczenie. Buk tak chciał.
Tak właśnie myślałem...
Catar,
Jakiś czas temu administrator przyjebał babola podczas czyszczenia serwerów i wywalił zdjęcia z ostatnich 4-5 lat a potem zrobił zajebisty skrypt który miał skasować tematy z usuniętymi zdjęciami. Jak widać w twoim temacie jako spoiler dodałeś zdjęcie więc mega zajebisty fantastyczny skrypt wyjebał cały temat.
Jakiś czas temu administrator przyjebał babola podczas czyszczenia serwerów i wywalił zdjęcia z ostatnich 4-5 lat a potem zrobił zajebisty skrypt który miał skasować tematy z usuniętymi zdjęciami. Jak widać w twoim temacie jako spoiler dodałeś zdjęcie więc mega zajebisty fantastyczny skrypt wyjebał cały temat.
Poratuj ktoś jakimś nowym słowem
@up wystarczy mieć pecha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów