Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Szacun spamerze
Tak się dzieje jak motopizdeczka włączy się do ruchu, nie zna przepisów, nie zna się na znakach, nie wie co to są prace drogowe, ale wie tylko jak ruszać manetką , tylko że do tego jeszcze mózg by się przydał. Szkoda tylko że za sobą nie miał 2 ciężarówki.
Przecież on nie patrzył na znaki tylko obserwował pojazdy!
Sam wyprzedzam w korku ale nie z taką prędkością!!!
Wszystko z głową i rozsądkiem by nie znaleźć się na Hardzie
W każdym cywilizowanym kraju motocyklem można "slalomem" wyprzedzać stojące lub nawet jadące w korku samochody. W UK każdego dnia mijają mnie dziesiątki motocykli w taki sposób i jakoś nikt się o to nie pruje. Jak jeden z drugim zazdrościdz to kup sobie Moto i też filtruj, kto ci broni? Nie kumam całej nagonki na motocykle. Płacą podatki w paliwie i mają ubezpieczenie jak każdy inny użytkownik. A że od czasu do czasu wyłapią dzwona, no cóż kierowcy aut też nie lepsi.
O kurwa, zazdroszcze gownotoru za 2 tysie. Nie, po prostu jak jebany dzban, ktory nie potrafi jezdzic wbija sie przede mnie na swiatlach, gdy jestem na pasie do skrecania zeby wyjebac wszystkich i pojechac prosto, i mnie pizda blokuje bo nie umie wystartowac, to zasluguje na glebe i rozjebanie glupiego ryja.
Ale sie wkurwilem jak to napisalem.
Sam jezdze na motorze, ale nie jestem pizda i zapierdalam, a jak widze buzujace RS6 na pasie to nie wpierdalam sie przed.
O kurwa, zazdroszcze gownotoru za 2 tysie. Nie, po prostu jak jebany dzban, ktory nie potrafi jezdzic wbija sie przede mnie na swiatlach, gdy jestem na pasie do skrecania zeby wyjebac wszystkich i pojechac prosto, i mnie pizda blokuje bo nie umie wystartowac, to zasluguje na glebe i rozjebanie glupiego ryja.
Ale sie wkurwilem jak to napisalem.
Sam jezdze na motorze, ale nie jestem pizda i zapierdalam, a jak widze buzujace RS6 na pasie to nie wpierdalam sie przed.
To na chuj sapiesz skoro wiesz , że można na motorze dobrze jezdzic nie wkurwiajac innych? Weź się ogarnij bo ci żyłka jebnie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów