Czołowe zderzenie motocyklisty z kobietą jadącą w przeciwnym kierunku. Hindusi zwykle trąbią w tych górskich zakrętach, aby ostrzec nadjeżdżające pojazdy, tym jednak razem podwozie było złe
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
Fajna ta dziewczyna, pogładziłbym ją po udzie.
Trzeba mieć nasrane w głowie zeby w takim miejscu wyprzedzać...
ja tam nie narzekam, zawsze opluwam monitor...
W Indiach obowiązuje ruch lewostronny. Dziewczyna była pasażerem. Nieuku.
wertuqq napisał/a:
W Indiach obowiązuje ruch lewostronny. Dziewczyna była pasażerem. Nieuku.
Albo tranzystor
może jakby banda baranów nie urządziła sobie pikniku/parkingu na łuku to ten osobowy by nie musiałby "na czuja" zmieniać pasa?
mam nadzieję, że motowiec zapłaci za szkody jakie wyrządził wbijając się bezczelnie w dach tego samochodu
Pierwsza pomoc w stylu "wstawaj, nie udawaj"
nowynick napisał/a:
może jakby banda baranów nie urządziła sobie pikniku/parkingu na łuku to ten osobowy by nie musiałby "na czuja" zmieniać pasa?
Przecież tam jest zajazd/punkt widokowy, a biały samochód poruszał się swoim pasem. Na huja wyprzedzać na łuku to tylko hindus wie, zresztą tam nawet nie ma podwójnej ciągłej. Ciekawe czy w ogóle jest jej odpowiednik w Indiach, wie może ktoś?
KapejloneK napisał/a:
Fajna ta dziewczyna, pogładziłbym ją po udzie.
chciałem napisać czemu sadolowe stulejarze nie piszą jak by to ją obracali. jednak się nie zawiodłem + byczqu !
djpyza napisał/a:
chciałem napisać czemu sadolowe stulejarze nie piszą jak by to ją obracali. jednak się nie zawiodłem + byczqu !
Czyli jednak nie zrozumiałeś
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów