18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
MotoznaFca #7 - Daewoo Tico
Kickster • 2016-02-19, 16:46
Kolejny MotoznaFca, z tego co widziałem to tego odcinka tutaj nie widzieliście, a Tico przecież każdy zna. Jeśli ktoś mnie nie ogląda to pierwszą minutę może sobie odpuscić, bo przepraszam za to że jestem niedouczonym chujem. A tak to pozdrawiam i miłego seansu

Zgłoś
kaiel 2016-02-20, 3:05
zajebista tapicerka, skrzypiała świeżością skóry zdartej z plastikowej lalki barbie, a specjalnie tłoczona powierzchnia sprawiała że kurz zbierał się powoli, nieśpiesznie, ze swoistym powabem jak w luksusowej limuzynie.

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
Samudaripen 2016-02-20, 17:25
Zarobiłeś już na lambordżini, czy dalej jesz spadżetti znaffco ignorancie?
Zgłoś
Kickster 2016-02-21, 1:18
Jem spadżetti i w chuju mam hejty, przez to taki duży mi urósł
Zgłoś
slimaq 2016-02-21, 23:23
Miałem Tictaca 3 lata, dlaczego?? jako młody kierowca nie miałem tyle szczęścia i nie mogłem zrobić sobie współwłaściciela ze starszymi. a jako ze miał mały silnik to była najbardziej ekonomiczna opcja, jeśli chodzi o OC.
Ehhh te 90km/h na blacie i człowiek jechał środkiem drogi bo tak to latało na boki w mieście wszędzie zaparkować się dało, dużo to to nie paliło jak się złożyło tylną "kanapę" to i fortepian by się zmieścił zayebisty dupowóz z którym mam najlepsze wspomnienia, jak każdy po swoich pierwszych 4 kółkach, przygód było kilka raz na dachu leżał w rowie, raz w bok mi przyjebał ktoś ile to razy pod TESCO piłowany był na ręcznym i starty te na światłach, nie jednego gólfa brał
Poszedł na żylety bo ruda brała wszystko, ahhhh te 41 kuni to była moc
Zgłoś
Vmacka 2016-02-26, 13:07
I dupczyć się dało hehehe i strefę zgniotu miało spoko. ehh gówno jedno.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów