10 odcinek motoznaFcy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kreatywnakrowa napisał/a:
Przeczytaj to co napisali poniżej w odpowiedzi na Twój post i uśmiechnij się. Masz ku temu powód- jesteś inteligentny! Mamy tu kumulację 3 rodzajów pokurwieńców. 1szy to autor tej jutubowej gnojówki, 2gi to ułomek który to tu zamieścił, 3cim są jednostki z zanikiem mózgu które autentycznie bawi to wysublimowne, jutubowe gówno. Takie czasy, że wystarczy na YT pierdolić o niczym. Upośledzona jednostka zobaczy i wrzuci na sadola bo swoim kretynizmem musi się dzielić.
Zagadka na koniec: ile razy czokmen i motoznafca musieliby dać dupy by w 1994 kupić pierwszy model A4?
Odpowiedź: nie wiadomo, nadal dają i ciągle kasę zbierają.
Przynajmniej kupiłem za swoje , Ty pewnie jeździsz tylko Warszawską marką MPK jebany trollu
Wypierdalać z tym ścierwem. Klient pierdoli od rzeczy. Give me a warn.
Jak mnie wkurwia przyrównywanie wszystkich bezguści do polskiej wsi, rolnicy może nie są zbyt wygórowani pod względem estetycznym, ale kurwa niech się przyjebie do sebixów zapierdalających po ćwierćlitrówce na magazynie w mieście i pod nich pisze wierszyki... Jeszcze kurwa wstawia foto starego pięknego kościoła, zamiast bezgustownych nowych morelkowokolorystycznych styropianowców. A to chyba najlepszy przykład jak spierdolone jest nasze społeczeństwo. Zresztą pewnie sam mieszka w chujowym domku z doryckimi kolumnami nad gankiem, szlachcic...
ale z tym prowadzeniem a4 b5 to akurat prawda, mam i gówno wypada na zakrętach.
Kickster napisał/a:
Uwielbiam Was czytać kwintesencja polskości <3
Kwintesencja cebuli*.
Dzięki za odcinek o Astrach, moja nie rdzewieje!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów