10 odcinek motoznaFcy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Bełkot wymieszany z pierdoleniem. Półtorej minuty wytrzymałem, kto da wincyj ?
@Kaczorowy nie wiem czego chcesz, koleś sam mówi że nie jest prawdziwym znawcą ale coś tam wie i pokazuje to w pojebany sposób co osobiście lubię
Kaczorowy napisał/a:
Zabolało? Jak tam Twoja "prestiżowa" A4 1.9 TDI, psuje się?
Ten Janusz z 1 minuty to nie Kopyr z blog kopyra kropka kom ?
Kaczorowy napisał/a:
Przeczytaj to co napisali poniżej w odpowiedzi na Twój post i uśmiechnij się. Masz ku temu powód- jesteś inteligentny! Mamy tu kumulację 3 rodzajów pokurwieńców. 1szy to autor tej jutubowej gnojówki, 2gi to ułomek który to tu zamieścił, 3cim są jednostki z zanikiem mózgu które autentycznie bawi to wysublimowne, jutubowe gówno. Takie czasy, że wystarczy na YT pierdolić o niczym. Upośledzona jednostka zobaczy i wrzuci na sadola bo swoim kretynizmem musi się dzielić.
Zagadka na koniec: ile razy czokmen i motoznafca musieliby dać dupy by w 1994 kupić pierwszy model A4?
Odpowiedź: nie wiadomo, nadal dają i ciągle kasę zbierają.
LegendarnyZiom napisał/a:
Zabolało? Jak tam Twoja "prestiżowa A4 1.9 TDI" psuje się?
Lepiej - 1.8T i to w quattro. Ale taki cham ze mnie ze nie mam LPG, nie pasuję do otoczenia.
Naprawdę to słabe jest - i to każda część, poziom gimbusa popieprzającego Solarisem.
kreatywnakrowa napisał/a:
Zagadka na koniec: ile razy czokmen i motoznafca musieliby dać dupy by w 1994 kupić pierwszy model A4?
Odpowiedź: nie wiadomo, nadal dają i ciągle kasę zbierają.
Mocno jebnięta przodem B5 prosto od Hansa w 95 roku kosztowała po zrobieniu ponad 60 tys zł. Fakt że jeździ do dzisiaj w dodatku na czarnych tablicach (co jest szokiem w pewnych kręgach znafców)
agrotuner :d kozackie określenie hehe no ja miałem audi a4 b7 w quattro, s-line i muszę przyznać, że robiło mega zajebistą robotę. Mimo,że miałem sporo aut, a aktualnie jeżdżę samochodem dużo droższym i nowszym od a4, to tamto audi było po prostu nie do porówania. Tak, jak ono wchodziło w zakręty i trzymało się drogi dzięki quattro, to zdecydowanie wychdoziło po za kanony swojego segmentu i ceny. Super, polecam ten samochód każdemu, zwłaszcza, że teraz nie jest już drogie (około 25k +). Bardzo miło wspominam pozycję za kierownicą, był bardzo dobrze zaprojektowany pod kierowcę.
Ja skonczylem to ogladac po 4 odcinku a tu widze juz 10 nabil....sprawdze moze cos sie zmienilo...jednak nic,ciagle co 2 slowo to wulgaryzm, porownania oczywiscie tez musza zawierac jakas "kurwe"
powinienes zmienic nik z motoznafcy na motodebil bardziej by pasowalo i mialo odzwierciedlenie to tego co mowisz...no sory ale jak ktos mowi ze panamera to gowno ale omega to szczyt techniki to ja dziekuje
no nic zajebisty target sobie wybrales
powinienes zmienic nik z motoznafcy na motodebil bardziej by pasowalo i mialo odzwierciedlenie to tego co mowisz...no sory ale jak ktos mowi ze panamera to gowno ale omega to szczyt techniki to ja dziekuje
no nic zajebisty target sobie wybrales
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów