Przynajmniej są szczerzy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
tak kurwa politechniki śląskiej już to słyszałem z 10 razy z tym że chodziło o inne polibudy. To tak samo jak z tą historią o ewakuacji tasiemca w obliczu dużego stężenia alko czyli "wysraniu jelit".
znalezione w necie nie wiem kto to napisał, gdzie powstało, w czyim umyśle się zrodziło. znalazłem w wersji dla PŚ wiec tak tu wystawiam i taguję.
Dobra fajnie, ale to powstało jeszcze przed internetem chyba...
-Sheldon Cooper
Nie musisz się tłumaczyć. Nie ma tematu na sadolu, który nie spotkałby się z pojedynczym hejtem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów