Złap motyla ;p
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
jak zwykle pały zepsuły zabawę... swoją droga, kamerzysta dobry - od razu zpierdolił
aha, no i :
facebook.com/pages/phase2phase/109268672575439?ref=ts&fref=ts
Dobrego adwokata musi mieć.
BTW: c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !" - "robiąc byle co, stajesz się byle kim!"
Wulgaryzmy dobrze oddają ekspresjonizm i nasycenie emocjami w wypowiadanym zdaniu, tudzież sentencji.
BTW: c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !" - "robiąc byle co, stajesz się byle kim!"
prze koleś
@speedbuster to poczytaj trochę o nim.
Wulgaryzmy dobrze oddają ekspresjonizm i nasycenie emocjami w wypowiadanym zdaniu, tudzież sentencji.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów