📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jak dobrze, że nie miałem przy sobie tej fai..
Qrwa- miałem sie zacągnąc ale byla kolej mojej Kobiety .... i to mi uratowalo zycie
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Obejrzałem.... i... to jest jak żucie świeżej gliny w starej, zimnej piwnicy... siedzę tu na posadzce, woda mi na łeb kapie... chyba ktoś tu nasrał, bo cuchnie. Jakaś baba na górze bije dzieciaka... żul przy domu kopie butelkę....
Dobra... kurrrwa, już nie palę... idę po strzykawkę....
Dobra... kurrrwa, już nie palę... idę po strzykawkę....
co to tak kurwa miga że obejrzeć w spokoju się nie da
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów