Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O muj bosze. Gównoburza religijna i jeszcze argumenty katopojebów "spróbujcie z muzułmanami".
a i tak i katobojeby i kozojebcy to debile z jednego worka
Murzyńskość Kalego nadal silna - Kali może obrażać i znieważać wszystkich dookoła, ale Kalego już nie wolno obrazić.
Mmmm, ateusze z sadola w natarciu. A za parę postów będzie ''hurr durr biali mężczyźni hetero prześladowani''.
Ach, nie ma to jak merytoryka - domena ludzi inteligentnych... A nie, tu nie ma żadnej z tych dwóch rzeczy.
Ach, nie ma to jak merytoryka - domena ludzi inteligentnych... A nie, tu nie ma żadnej z tych dwóch rzeczy.
No ale co mam merytorycznego napisać?
Cywilizowany człowiek nie przypierdala się do czyjejś wiary, po prostu przechodzi ponad tym. Wierzysz w Boga? Okej, spoko, Twoja sprawa, szanuję. Jesteś ateistą? Okej, spoko, Twoja sprawa, szanuję. Nie obraża kogoś za to, że w coś wierzy i umie się zachować.
A nie stękanie rodem z buszu, że ''łuuu katole debile''.
Będąc w różnych krajach i spotykając różnych ludzi szanowałem ich wiarę - niezależnie od tego, w co wierzyli. Czy w Jahwe, Allaha, Buddę, czy Siwę. Wszystkim było miło, że cudzoziemiec, innowierca, potrafi uszanować ich wiarę i zwyczaje. Nie spotkałem się z żadnym przejawem wrogości za krzyżyk na szyi.
Nie szanuję tylko antyklerykalnych, tęczowych dewiantów, którzy plują na wierzących i obrażają ich wiarę, a sami wierzą w jakieś przepływy energii, tęczę, wegetarianizm i ekologię - nowe ''bóstwa'' laickiej, tolerancyjnej Europy.
Możecie sobie podać dłonie z feministkami, tęczowymi i ekologami, na których tak tu plujecie.
Leżąc na onkologicznym dostaje się pomoc głównie od lekarzy i rodziny. A aparatura jest w głównym stopniu fundowana ze świeckiej organizacji Owsiaka. "
Poczytaj sobie ogólnodostępne raporty roczne NFZ - tam masz wykaz ile idzie na sprzęt. Szanuję samą idee WOŚP, jednak jak ktoś pisze, że sprzęt w szpitalach to głownie zasługa WOŚP to albo nie wie co pisze, albo jest głupkiem nie mającym nawet ochoty sprawdzenia cyferek. Sprzęt z WOŚP jest procentem tego co jest zakupowane. Wystarczy zestawić zakup jednego rezonansu z całą masą sprzętu z WOŚP i bańka pryska. Więcej sprawdzania faktów i samoświadomości zamiast powielać bzdury.
"Coordinator
Leżąc na onkologicznym dostaje się pomoc głównie od lekarzy i rodziny. A aparatura jest w głównym stopniu fundowana ze świeckiej organizacji Owsiaka. "
Poczytaj sobie ogólnodostępne raporty roczne NFZ - tam masz wykaz ile idzie na sprzęt. Szanuję samą idee WOŚP, jednak jak ktoś pisze, że sprzęt w szpitalach to głownie zasługa WOŚP to albo nie wie co pisze, albo jest głupkiem nie mającym nawet ochoty sprawdzenia cyferek. Sprzęt z WOŚP jest procentem tego co jest zakupowane. Wystarczy zestawić zakup jednego rezonansu z całą masą sprzętu z WOŚP i bańka pryska. Więcej sprawdzania faktów i samoświadomości zamiast powielać bzdury.
Zawsze znajdzie się jakiś nerd, który doczepi się do najmniej ważnego punktu z wypowiedzi. Czy moja wypowiedz dotyczyła WOŚP?
Tak, nie miałem ochoty na sprawdzanie cyferek, bo mam to w chuju, a poza tym dobrze wiem, ze nawet nie licząc WOŚP to i tak większość sprzętu do szpitali idzie ze ŚWIECKICH pieniędzy (a tego się tyczyła własnie moja wypowiedz - co wpływa na realna pomoc w szpitalach, oprócz lekarzy i rodziny).
Czy ty mnie własnie nazwałeś przez to głupkiem, tępaku zajebany?
Nie nie nazwałem Cię jednak jak tak się czujesz i odbierasz to niech Ci tak będzie. Nie znalazłeś argumentu na to co napisałem, i pierdolisz głupoty o nerdach i mało ważnych punktach w całej jakże to wybitej wypowiedzi. Jeśli coś piszesz to miej na uwadze, że ktoś CI odpisze.
Jak widać jesteś tylko pieniaczem bez argumentów i piszesz, aby pisać. Wskaż proszę skąd masz informację o WIĘKSZOŚCI sprzętu w szpitalach ze źródeł innych niż finansowanie publiczne.
@up
Nie nie nazwałem Cię jednak jak tak się czujesz i odbierasz to niech Ci tak będzie. Nie znalazłeś argumentu na to co napisałem, i pierdolisz głupoty o nerdach i mało ważnych punktach w całej jakże to wybitej wypowiedzi. Jeśli coś piszesz to miej na uwadze, że ktoś CI odpisze.
Jak widać jesteś tylko pieniaczem bez argumentów i piszesz, aby pisać. Wskaż proszę skąd masz informację o WIĘKSZOŚCI sprzętu w szpitalach ze źródeł innych niż finansowanie publiczne.
Nazwałeś. Fakt, ze nie wprost, tylko własnie tak pokrętnie jak to robią nerdy, ale teraz miej przynajmniej jaja się do tego przyznać, a nie się wycofujesz. Serio myślisz, ze teraz porzucę swoje zajęcia i będę ci udowadniał swoje racje?
to napisełem
" to albo nie wie co pisze, albo jest głupkiem"
Więc gdzie tu masz pokrętne nazwanie Cię głupkiem. Najwyżej mogę CI napisać, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem - jednak nie jest to równoznaczne z nazwaniem Ciebie głupkiem. Nawet będąc na sadolu mam zasadę - nie obrażam, zawsze daję opcję oponentowi.
to albo nie wie co pisze, albo jest głupkiem nie mającym nawet ochoty sprawdzenia cyferek.
Czemu stosujesz wybiórczość i nie piszesz pełnego zdania, które napisałeś? To wskazuje własnie, ze nie chcesz zwracać uwagi na ostatnia część, która jest kluczowa.
W ogóle zdanie napisane przez Ciebie jest skonstruowane idiotycznie - przecież "nie wie co pisze" jest równoznaczne z niesprawdzeniem informacji ("jest głupkiem nie mającym nawet ochoty sprawdzenia cyferek"), prawda?
Wiec po chuj tam "albo... albo..."?
Jak już wcześniej napisałem, nie sprawdzałem cyferek w internecie, a wiec z Twojej wypowiedzi wynika, ze jestem właśnie "głupkiem nie mającym nawet ochoty sprawdzenia cyferek". Nie leniwy, tylko głupkiem!
Nie wiem jak prościej Ci to wytłumaczyć
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów