18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Motyw z DB GT na gitarze
Donor • 2012-11-21, 20:57

Motyw z serialu na którym sie wychowałem, który miał przesłanie i który był i pozostanie niezastąpiony.
Zgłoś
Fragless 2012-11-22, 1:19
Amerykańskie motywy też polecam obczaić.

Goku SSJ3 Theme

Zgłoś
Sorg 2012-11-22, 2:00 1
łódźpodwodna napisał/a:

Nigdy nie oglądałem szajsu jakim jest dragon ball. A lat nie mam mało ,także tego jaranie się tego typu kreskówkami to chore jazdy

Chcę to będę się jarał. Idź rzygać swoimi opiniami gdzie indziej, heretyku.
Jesteś tak denny, że powinieneś zmienić nick na batyskaf.
A DB to melodia dzieciństwa.

"Mądry i ściskający trzewia cytat."
Jeżeli nie rozumiesz tego, co napisałem przeczytaj jeszcze raz. I tak do skutku.
Zgłoś
RadzioN 2012-11-22, 2:49
Swoja droga na RTLu lecialo po niemiecku na poczatku
Zgłoś
maro_into 2012-11-22, 8:22
Sama seria GT najsłabsza, ale soundtrack wyciska łezkę w oku
Zgłoś
b................e 2012-11-22, 8:30
Co to kurwa jest Dragon Ball ? Nie mało jest filmików jak ktoś się fapuje nad jakimiś kreskówkami.
Zgłoś
Jaskier 2012-11-22, 13:30
Ehhh.. typowe. Wszyscy ci którzy piszą że to jakiś szajs gówno itd. tak naprawdę chcą się tylko pokłócić gdyby naprawdę ich to nie obchodziło to nawet nie marnowali by czasu żeby coś tu napisać, no ale chcą się pokłócić TROOLKI.
Zgłoś
�................a 2012-11-22, 14:22
Sorg napisał/a:

Chcę to będę się jarał. Idź rzygać swoimi opiniami gdzie indziej, heretyku.
Jesteś tak denny, że powinieneś zmienić nick na batyskaf.
A DB to melodia dzieciństwa.

Wasz ból dupy znowu mnie nie zawiódł. Nie zabraniam ci się jarać tym programem ,wyraziłem opinię do tego no przyznam trochę za mocną. Ale kurwa ile można wałkować ten sam jebany temat. Zróbcie sobie zbiorczego i tak się spuszczajcie na wstawki z db
Zgłoś
lartex 2012-11-22, 15:15
jesli ktos ma tabulature to bardzo prosze , stawiam cysterne piwa
Zgłoś
Kowal_ssj5 2012-11-22, 16:00
Za Dragon Balla jakby się dało to oprócz piwa postawiłbym jeszcze colę, flaszkę, sok pomarańczowy i wino Komandos [RIP].

Wykonanie zajebiste.
Zgłoś
rzba1991 2012-11-22, 21:31
Dragon ball zawsze piwo:)
Zgłoś
Sorg 2012-11-23, 1:38
łódźpodwodna napisał/a:

Wasz ból dupy znowu mnie nie zawiódł. Nie zabraniam ci się jarać tym programem ,wyraziłem opinię do tego no przyznam trochę za mocną. Ale kurwa ile można wałkować ten sam jebany temat. Zróbcie sobie zbiorczego i tak się spuszczajcie na wstawki z db

Nie zawiodłeś mnie, Twój ból dupy również zawsze na miejscu! W sumie masz trochę racji z tym spuszczaniem, no ale jak już jest to tu, to się pospuszczamy tu.

"Mądry i ściskający trzewia cytat."
Jeżeli nie rozumiesz tego, co napisałem przeczytaj jeszcze raz. I tak do skutku.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów