Motyw z serialu na którym sie wychowałem, który miał przesłanie i który był i pozostanie niezastąpiony.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Motyw z serialu na którym sie wychowałem, który miał przesłanie i który był i pozostanie niezastąpiony.
łódźpodwodna napisał/a:
Nigdy nie oglądałem szajsu jakim jest dragon ball. A lat nie mam mało ,także tego jaranie się tego typu kreskówkami to chore jazdy
Chcę to będę się jarał. Idź rzygać swoimi opiniami gdzie indziej, heretyku.
Jesteś tak denny, że powinieneś zmienić nick na batyskaf.
A DB to melodia dzieciństwa.
Ehhh.. typowe. Wszyscy ci którzy piszą że to jakiś szajs gówno itd. tak naprawdę chcą się tylko pokłócić gdyby naprawdę ich to nie obchodziło to nawet nie marnowali by czasu żeby coś tu napisać, no ale chcą się pokłócić TROOLKI.
Sorg napisał/a:
Chcę to będę się jarał. Idź rzygać swoimi opiniami gdzie indziej, heretyku.
Jesteś tak denny, że powinieneś zmienić nick na batyskaf.
A DB to melodia dzieciństwa.
Wasz ból dupy znowu mnie nie zawiódł. Nie zabraniam ci się jarać tym programem ,wyraziłem opinię do tego no przyznam trochę za mocną. Ale kurwa ile można wałkować ten sam jebany temat. Zróbcie sobie zbiorczego i tak się spuszczajcie na wstawki z db
Za Dragon Balla jakby się dało to oprócz piwa postawiłbym jeszcze colę, flaszkę, sok pomarańczowy i wino Komandos [RIP].
Wykonanie zajebiste.
Wykonanie zajebiste.
łódźpodwodna napisał/a:
Wasz ból dupy znowu mnie nie zawiódł. Nie zabraniam ci się jarać tym programem ,wyraziłem opinię do tego no przyznam trochę za mocną. Ale kurwa ile można wałkować ten sam jebany temat. Zróbcie sobie zbiorczego i tak się spuszczajcie na wstawki z db
Nie zawiodłeś mnie, Twój ból dupy również zawsze na miejscu! W sumie masz trochę racji z tym spuszczaniem, no ale jak już jest to tu, to się pospuszczamy tu.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów