18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Motyw z DB GT na gitarze
Donor • 2012-11-21, 20:57

Motyw z serialu na którym sie wychowałem, który miał przesłanie i który był i pozostanie niezastąpiony.
Zgłoś
s................r 2012-11-21, 22:31 5
Sie tam kurwa znacie, najbardziej kultowa kreskowka w latach 90 byl oczywiscie...

Zgłoś
maraglear 2012-11-21, 22:59 3
Jeśli chodzi o soundtrack z db to i tak nic nie przebije większości nut z zetki.

Moja ulubiona:

Dragon ball z original soundtrack - buu saga
Zgłoś
Michał_Wołodyjowski 2012-11-21, 23:06
stalowyszczur napisał/a:

Sie tam kurwa znacie, najbardziej kultowa kreskowka w latach 90 byl oczywiscie...

No kurwa. Wreszcie ktoś gada do rzeczy!

Tylko głupi odmawia, kiedy mądry prosi.
Zgłoś
masabitumiczna 2012-11-21, 23:11
Nigdy nie czaiłem mody na Dragon Balla, pewnie dla tego, że jak zaczęli to gówno puszczać to ja już wyrosłem z bajek...

@ stalowyszczur - piwko!
z tamtych klimatów jeszcze był jeszcze Pole Position
Zgłoś
Zaebauem 2012-11-21, 23:27
Japierdole i to jest na glownej. Anime to kurestwo zjebane.
Zgłoś
Bobikufel 2012-11-21, 23:31 1
może z sadistic tytuł całego servisu zmieńmy na

Dragon ball-smoleńsk-tusk-rosyjskie_wypadki-rozjebane głowy bez muzgu talibów.pl
Zgłoś
Rzehooj 2012-11-21, 23:31
2x@up ty się nie popisuj już więcej zawodowy hejterze. Wszystko, wszędzie i zawsze na nie. Typowy Polak...
Zgłoś
spajistajl 2012-11-21, 23:38
cveljan napisał/a:

chuj z dragon ball, najlepszy był Generał Daimos, Yattaman, Giggi la Trottola i oczywiście He-Man a jak ktoś się nie zna to niech sobie obczai co to za klasyki- pozdrawiam Tonzlera

gigi od 26 listopada znów będzie na polonii
Zgłoś
K................n 2012-11-21, 23:43
jedyne co mam za złe DB GT, jak oni mogli zrobić taką profanacje i jebnąć goku ssj4 na różowo Vegeta jeszcze trzymał poziom
Zgłoś
K................o 2012-11-21, 23:46
za dzieciaka też jarałem się GT , ale potem zakupiłem Mangę , przeczytałem miliard razy i uważam że GT to było , jest i będzie gówno. Już sama fabuła GT nie ma najmniejszego sensu. Ale te pedalskie wąsy Vegety (kumaci zrozumieją)

Ale za dzieciaka było fajne więc piwko leci.
Zgłoś
Gary Muwaut 2012-11-21, 23:53
Kurwa, ale pedalstwo
Zgłoś
quer 2012-11-21, 23:55
Aż się łezka w oku kręci
Zgłoś
j................e 2012-11-22, 0:11
o 15:45 było!
Zgłoś
Niemow 2012-11-22, 0:59
Ale mi narobiliście smaka na DB.
Ta piosenka przynosi niesamowity klimat.
Zajebiście dziękuję za poprawę humoru ;D
Zgłoś
C................y 2012-11-22, 1:11
to jest Dan Fan Kokoro Hikareteku i to jest jedyna dobra rzecz w GT PS: właśnie czytam mangę (już dawno to sobie postanowiłem), Goku rozpieprzył Ginyu Force i bedzie sie tłukł z Frezerem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów