Motyw z serialu na którym sie wychowałem, który miał przesłanie i który był i pozostanie niezastąpiony.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Motyw z serialu na którym sie wychowałem, który miał przesłanie i który był i pozostanie niezastąpiony.
Jeśli chodzi o soundtrack z db to i tak nic nie przebije większości nut z zetki.
Moja ulubiona:
Dragon ball z original soundtrack - buu saga
Moja ulubiona:
Dragon ball z original soundtrack - buu saga
stalowyszczur napisał/a:
Sie tam kurwa znacie, najbardziej kultowa kreskowka w latach 90 byl oczywiscie...
No kurwa. Wreszcie ktoś gada do rzeczy!
z tamtych klimatów jeszcze był jeszcze Pole Position
@ stalowyszczur - piwko!
z tamtych klimatów jeszcze był jeszcze Pole Position
może z sadistic tytuł całego servisu zmieńmy na
Dragon ball-smoleńsk-tusk-rosyjskie_wypadki-rozjebane głowy bez muzgu talibów.pl
Dragon ball-smoleńsk-tusk-rosyjskie_wypadki-rozjebane głowy bez muzgu talibów.pl
2x@up ty się nie popisuj już więcej zawodowy hejterze. Wszystko, wszędzie i zawsze na nie. Typowy Polak...
cveljan napisał/a:
chuj z dragon ball, najlepszy był Generał Daimos, Yattaman, Giggi la Trottola i oczywiście He-Man a jak ktoś się nie zna to niech sobie obczai co to za klasyki- pozdrawiam Tonzlera
gigi od 26 listopada znów będzie na polonii
jedyne co mam za złe DB GT, jak oni mogli zrobić taką profanacje i jebnąć goku ssj4 na różowo Vegeta jeszcze trzymał poziom
za dzieciaka też jarałem się GT , ale potem zakupiłem Mangę , przeczytałem miliard razy i uważam że GT to było , jest i będzie gówno. Już sama fabuła GT nie ma najmniejszego sensu. Ale te pedalskie wąsy Vegety (kumaci zrozumieją)
Ale za dzieciaka było fajne więc piwko leci.
Ale za dzieciaka było fajne więc piwko leci.
Kurwa, ale pedalstwo
o 15:45 było!
Ale mi narobiliście smaka na DB.
Ta piosenka przynosi niesamowity klimat.
Zajebiście dziękuję za poprawę humoru ;D
Ta piosenka przynosi niesamowity klimat.
Zajebiście dziękuję za poprawę humoru ;D
to jest Dan Fan Kokoro Hikareteku i to jest jedyna dobra rzecz w GT PS: właśnie czytam mangę (już dawno to sobie postanowiłem), Goku rozpieprzył Ginyu Force i bedzie sie tłukł z Frezerem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów