18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Motyw z DB GT na gitarze
Donor • 2012-11-21, 20:57

Motyw z serialu na którym sie wychowałem, który miał przesłanie i który był i pozostanie niezastąpiony.
Zgłoś
n1troo 2012-11-21, 21:57 1
najlepsze jest ze każdy w piosence po japońsku słyszał tam słowo "songo...."
A tak naprawdę tekst piosenki jest inny
Zgłoś
tRampcoRe 2012-11-21, 22:00 1
przeciez w oryginalnej piosence tez sa gitary -_-

oj tam, oj tam.
Zgłoś
Pioo 2012-11-21, 22:01
mistrzowsko zagrane
Zgłoś
Suguru 2012-11-21, 22:02 5
łódźpodwodna napisał/a:

Nigdy nie oglądałem szajsu jakim jest dragon ball. A lat nie mam mało ,także tego jaranie się tego typu kreskówkami to chore jazdy

Mam sie teraz smiac, czy plakac? Ty gledzisz jak kazdy, wiec ja tez - mamusia od telewizora batem odganiala?
Zgłoś
turboszmata 2012-11-21, 22:05 6
bubr32 napisał/a:

Anime hejty jeszcze się nie pojawili Fajny soundtrack, przypominają się pustki na podwórkach o 16:45

Dragon Ball to nie anime, to styl życia.

łódźpodwodna napisał/a:

Nigdy nie oglądałem szajsu jakim jest dragon ball. A lat nie mam mało ,także tego jaranie się tego typu kreskówkami to chore jazdy

A ty łódźpodwodna, Spłoń w Piekle,
Zgłoś
Ryszardenko 2012-11-21, 22:06 2
GT o wiele słabsze od Z, ale intro o wiele lepsze, nieporównywalne
Zgłoś
Jab7kO 2012-11-21, 22:07
Mimo, że GT był "inny" to masz piwo za tak ładne ujęcie w opisie filmiku
Zgłoś
dzagalol 2012-11-21, 22:08 5
Zgłoś
croyna 2012-11-21, 22:08 5
łódźpodwodna napisał/a:

nikt nie każe Ci się tym jarać, ale nie musisz zaraz nazywać tego szajsem.
Zgłoś
Keepo 2012-11-21, 22:08 25
Nie no fajnie jednakowoż wolę oryginalną wersję

Lata 90 to były piękne czasy : ) Nawet taka zajebista atmosfera panowała na osiedlach. Teraz już tego nie ma a jak wychodzę na podwórko i widzę nowych sąsiadów, których dzieci nawet na dworze mają psp w łapie to szukam liny żeby się odjebać.

Zgłoś
Shadowdoknedzy 2012-11-21, 22:10
Łezka w oku i tyle... odsluchane do konca CHECK!
Zgłoś
cveljan 2012-11-21, 22:12 2
chuj z dragon ball, najlepszy był Generał Daimos, Yattaman, Giggi la Trottola i oczywiście He-Man a jak ktoś się nie zna to niech sobie obczai co to za klasyki- pozdrawiam Tonzlera
Zgłoś
ellsworth 2012-11-21, 22:13 2
Zobaczyłem tytuł i piwo poszło jeszcze zanim włączyłem filmik, bo nie mogło być inaczej, piwo za Dragon Balla musi być

A tak na marginesie, jako dzwonek na komórkę mam ustawioną melodię z openingu pierwszego Dragon Balla - Makafushigi Adventure.
Zgłoś
Dakanred 2012-11-21, 22:15 12
Zawsze jak tego słucham to mam ciary na plecach, jedna z ostatnich scen z Dragon Balla.

Zgłoś
H................g 2012-11-21, 22:19
Ja nic nie mówię, ale GT za fajne nie było, może za dzieciaka namiętnie oglądałem, ale teraz to niestety szit i tyle, nie może się równać z DB zwykłym, a tym bardziej z DBZ
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów