Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Inteligencja mu nie wzrośnie od ciągłego uczenia się . Głupi pozostanie głupim, najwyżej zdobędzie troche wiedzy, która nie jest tak istotna jak inteligencja. Zresztą, kto nie miał kontaktu ze szkolnymi kujonami co spędzali 24h/7 przy książkach, mieli średnią 5.0, a nie potrafili załapać prostego żartu, aluzji i mieli problem z samodzielnym myśleniem?
To Ty kolego chyba na studiach nie byłeś . Wybierz sobie WYMAGAJĄCY kierunek a nie zarządzanie czy socjologię. Nadchodzi kiedyś czas że Ci którzy byli uznawani w licealnej badz gimnazjalnej rzeczywistosci za geniuszy niepotrzebujacych zbyt duzej ilosci czasu na nauke w koncu musza zaczac zapie*dalac i to porzadnie! Kiedy tempo wzrasta 5xkrotnie a trudnosc tematow o ktorych mowa na zajeciach tez nie jest z poziomu podstawowki wowczas musisz w koncu przysiasc.
Znam bardzo wielu takich ludzi, sam jestem jednym z nich, wszystko zawsze latwo przychodzilo ale do czasu, pozniej inteligencja bez pracowitosci juz nie jest wystarczająca forma wiec nie gadaj farmazonów o tym ze przybedzie Ci tylko troche wiedzy bo najwieksi tego swiata tez musieli wlozyc mase pracy by zostac tymi o ktorych teraz mowi historia .
To Ty kolego chyba na studiach nie byłeś . Wybierz sobie WYMAGAJĄCY kierunek a nie zarządzanie czy socjologię. Nadchodzi kiedyś czas że Ci którzy byli uznawani w licealnej badz gimnazjalnej rzeczywistosci za geniuszy niepotrzebujacych zbyt duzej ilosci czasu na nauke w koncu musza zaczac zapie*dalac i to porzadnie! Kiedy tempo wzrasta 5xkrotnie a trudnosc tematow o ktorych mowa na zajeciach tez nie jest z poziomu podstawowki wowczas musisz w koncu przysiasc.
Znam bardzo wielu takich ludzi, sam jestem jednym z nich, wszystko zawsze latwo przychodzilo ale do czasu, pozniej inteligencja bez pracowitosci juz nie jest wystarczająca forma wiec nie gadaj farmazonów o tym ze przybedzie Ci tylko troche wiedzy bo najwieksi tego swiata tez musieli wlozyc mase pracy by zostac tymi o ktorych teraz mowi historia .
A Ty kolego zacznij czytać ze zrozumieniem. Nigdzie nie napisałem, że inteligencja wyklucza uczenie się . Mówiłem tylko, że debil nawet jeśli będzie się dużo uczył to inteligencji i tak nie rozwinie, co najwyżej poszerzy swoją wiedzę. Inteligentny po prostu szybciej załapie pewne sprawy i uczy się poprzez analize, a nie wkuwanie (są wyjątkowe przypadki, że trzeba coś wkuć, ale zazwyczaj trzeba po prostu zrozumieć temat). Dureń dojdzie do momentu tzw. "ściany" i się przez nią nie przebije bo nie zrozumie materiału.
Znajdź w moim poście stwierdzenie "inteligentny nie musi się uczyć". Ups, nie znajdziesz. Tak więc panie matematyk, do książek i uczyć się czytać ze zrozumieniem! Raz, raz! Zdolność nadinterpretacji jest bardzo chujowa.
PS Informatyka to chyba dość trudny kierunek, w którym szeroka wiedza jest wymagana na równi z inteligencją . Nie stosuj personalnych odniesień nie znając osoby, z którą dyskutujesz. Znalazł się początkujący studencina (biorąc pod uwagę Twój wiek) i mówi jak to dużo trzeba się uczyć na pierwszym roku.
Wielki sportowiec, jedna z legend NFL. Polecam jego przemowy motywacyjne. Wzór do naśladowania. I nie pieprzyć że czarny bo 95% z was nie osiągnie 10% tego co on. W pokonywaniu SIEBIE.
Ja sobie z tego doskonale zdaje sprawę, wiem, że jestem dopiero noobem w dziedzinie studiowania . To on robi z siebie wielkiego studenta, który "musi ostro zapierdalać" na pierwszym roku matematyki (biorąc pod uwagę jego nick) i z góry zakłada, że osoba, z która dyskutuje studiuje jakiś chujowy kierunek. Po prostu zachłysnął się tymi swoimi studiami.
To jest zlepionych kilka wystąpień Raya Lewisa.
Wielki sportowiec, jedna z legend NFL. Polecam jego przemowy motywacyjne. Wzór do naśladowania. I nie pieprzyć że czarny bo 95% z was nie osiągnie 10% tego co on. W pokonywaniu SIEBIE.
I widocznie dlatego, że jest czarny to go nie rozróżniasz bo to nie Ray Lewis tylko Eric Thomas. Ale co do reszty masz rację
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów