Nie zawsze chce się tak samo - cała prawda o facetach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzisiaj się dowiedziałem, że MJ kiedyś był czarny. Byłem jego fanem a jestem rasistą. Moje życie nie ma sensu.
Ostatnio gdy jechałem rowerem przy prędkości ~35kph minęła mnie kobieta na starym, stalowym 'romecie'... Jaki wstyd
@think666
ale co by nie mówić, to kobieta najlepiej wygląda na rowerze, gdy patrzysz od tyłu
ale co by nie mówić, to kobieta najlepiej wygląda na rowerze, gdy patrzysz od tyłu
Chyba nie kojarzysz zasady, ze kobiety zawsze puszcza sie przodem... Nawet te w krotkiej spodniczce wchodzac po schodach
slammer napisał/a:
ale co by nie mówić, to kobieta najlepiej wygląda na rowerze, gdy patrzysz od tyłu.
Racja, racja miło się jechało dopóki nie zniknęła za horyzontem ^^
mcmt napisał/a:
Chyba nie kojarzysz zasady, ze kobiety zawsze puszcza sie przodem... Nawet te w krotkiej spodniczce wchodzac po schodach.
Dlatego moja dziewczyna wkręca żarówki, a ja trzymam drabinę ^^
think666 napisał/a:
Dlatego moja dziewczyna wkręca żarówki, a ja trzymam drabinę ^^
Biedny skoro tylko wtedy masz okazję zajrzeć jej między nogi.
Linekk napisał/a:
Biedny skoro tylko wtedy masz okazję zajrzeć jej między nogi.
Może ma ją od niedawna. One tak zawsze na początku cnotki niewydymki. Chłopakowi nie dadzą, a zanim go znalazły to dawały byle komu byle gdzie.
Nie wiedziałem, że Grzegorz Napieralski grał w tej reklamie.
ale
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów