18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Polacy sensacyjnie ograli reprezentację Mołdawii 18:14 w meczu Pucharu Narodów Europy. Trzeba przyznać, że podeszli do zadania jak husaria.
00:00
-01:04
Download
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rogal141 2015-11-16, 2:12 9
Dać tam lewaka i niech powie, że Boga nie ma i się modlą do nikogo ciekawa jaka reakcja by była ;D
Zgłoś
p................2 2015-11-16, 2:13 134
up

Jeśli taka jak myślisz to okazałoby się, że nie różnią się niczym od muslimów.
Zgłoś
Karenz88 2015-11-16, 5:08 3
ty sie nie różnisz za ta gównem we łbie od kozojebców
Zgłoś
Adrian92 2015-11-16, 6:08 36
rogal141 napisał/a:

Dać tam lewaka i niech powie, że Boga nie ma i się modlą do nikogo ciekawa jaka reakcja by była ;D

Tak bo ty myślisz, że by takiego kogoś pewnie naj🤬i, to są normalni ludzie, tyle, ze tak się mobilizują do meczu.
Temat wiary to temat rzeka, jak dla mnie idiotyzmem jest wierzyć w coś zmyślonego co nie dało żadnego znaku, że istnieje. Ktoś sobie napisał biblie, wymyślił przykazania a cała rzesza ludzi żyje według tego bo tak im ktoś napisał.
C🤬j, że 80 % tych wiernych łamie przykazania, na co dzień obraża boga swoimi słowami i czynami. Mi religia nie daje żadnej siły i żadnego poczucia bezpieczeństwa, religie są obłudą świata. To przez nią ginęli, giną i będą ginąć ludzie.
Jak wierzyć to w rzeczy realne, prawdziwe i żywe. To może mi dawać siłę. Za dużo niesprawiedliwości jest na świecie, bo przecież gdyby istniał bóg nie mógłby na to pozwolić
Zgłoś
vass 2015-11-16, 6:23 29
K🤬a niech sobie każdy wierzy w co chce albo nie wierzy.
Ale do c🤬ja zawsze się znajdzie jakiś nawiedzony dewiant katolicki, co będzie każdemu wp🤬lał wiarę i zasady.
Chłopaki chcą to się modlą, ale do c🤬ja nie biegają z krzyżem po boisku, ani nie przepytują kibiców, czy przypadkiem ich kibic to ateista.
Zgłoś
Songo Master 2015-11-16, 7:07 1
rogal141 napisał/a:

Dostałby kopa w dupę i by sam sp🤬olił do swoich.
Zgłoś
m................0 2015-11-16, 7:35 9
Przaśny polski patos czyli modlitwa i przekleństwa. Zabrakło tylko symbolicznego poczęstunku złożonego z kiełbasy i wódki, oraz całowania świętego obrazu.

Mogę zrozumieć że ich to motywuje, ale mi się nie podobało.
Zgłoś
k................i 2015-11-16, 7:36 4
No i fajnie - taki odpowiednik nowozelandzkiej haki
Zgłoś
m................0 2015-11-16, 7:43 1
rogal141 napisał/a:

Wiem że napisałeś to tylko dla piwek, pewnie piszesz o lewakach przy każdej okazji nawet jak jest temat o burzy z piorunami.

Odpowiem ci, reakcja byłaby żadna, ty bijesz każdego na ulicy kto ci się nie spodoba? Jesteś dziecinny.
Zgłoś
Dzisiaj 2015-11-16, 8:28 2
ja p🤬le co to za p🤬lenie w komentarzach ? Jebac to czy sie modla przed meczem czy oglądają kolejny odcinek klanu... Wazne jest to, ze w nas plynie slowianska krew, tradycyjnie mielismy gigantow na naszych ziemiach, wspanialych rycerzy, chlopow silnych co miecze dwureczne w jednej lapie trzymali i machali jak wykałaczką...

Powinnismy wymiatac w rugby! Wychodzac na boisko to druzyna przeciwna powinna sie modlic - nie o zwyciestwo, ale by zeszli z boiska zywi. Wiec ja sie pytam gdzie sa Ci ludzie... ? Ja akurat bym zostal nosem wciagniety i do rugby sie nie nadaje
Zgłoś
MADErrFAKErr 2015-11-16, 9:09 36
Większość komentarzy tutaj piszą jednak j🤬i idioci.Tak trudno wam spojrzeć na korzenie? Od wieków w naszym kraju naszym przodkom , w najważniejszych momentach towarzyszyła modlitwa .W wojnach , bitwach i codziennym życiu. Duża jej zasługa ,że nie mówimy teraz po niemiecku, rosyjsku czy c🤬j wie jakiemu i ,że jesteśmy tu gdzie jesteśmy. A teraz pieprzeni p🤬lcy oświeceni niebieskawą poświatą monitora będą uświadamiać innych ,że to nie trendi ? Wyp🤬alać !
Zgłoś
LoboTaker 2015-11-16, 9:13
krzysiek_kili napisał/a:

No i fajnie - taki odpowiednik nowozelandzkiej haki

W gdańskiej drużynie jest jeden Nowozelandczyk, to i cała drużyna zawsze przed meczem tańczą hakę. Zarąbisty efekt
Zgłoś
Krak 2015-11-16, 9:16
No, dał im mowę, prawie jak
Zgłoś
mega_lis 2015-11-16, 9:26 3
MADErrFAKErr napisał/a:

Większość komentarzy tutaj piszą jednak j🤬i idioci.Tak trudno wam spojrzeć na korzenie? Od wieków w naszym kraju naszym przodkom , w najważniejszych momentach towarzyszyła modlitwa .W wojnach , bitwach i codziennym życiu. Duża jej zasługa ,że nie mówimy teraz po niemiecku, rosyjsku czy c🤬j wie jakiemu i ,że jesteśmy tu gdzie jesteśmy. A teraz pieprzeni p🤬lcy oświeceni niebieskawą poświatą monitora będą uświadamiać innych ,że to nie trendi ? Wyp🤬alać !

Zgadzam się z Tobą, ale oducz się proszę stawiania spacji przed przecinkiem, bo aż oczy bolą.

Pozdrawiam.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem