Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dać tam lewaka i niech powie, że Boga nie ma i się modlą do nikogo ciekawa jaka reakcja by była ;D
Tak bo ty myślisz, że by takiego kogoś pewnie najebali, to są normalni ludzie, tyle, ze tak się mobilizują do meczu.
Temat wiary to temat rzeka, jak dla mnie idiotyzmem jest wierzyć w coś zmyślonego co nie dało żadnego znaku, że istnieje. Ktoś sobie napisał biblie, wymyślił przykazania a cała rzesza ludzi żyje według tego bo tak im ktoś napisał.
Chuj, że 80 % tych wiernych łamie przykazania, na co dzień obraża boga swoimi słowami i czynami. Mi religia nie daje żadnej siły i żadnego poczucia bezpieczeństwa, religie są obłudą świata. To przez nią ginęli, giną i będą ginąć ludzie.
Jak wierzyć to w rzeczy realne, prawdziwe i żywe. To może mi dawać siłę. Za dużo niesprawiedliwości jest na świecie, bo przecież gdyby istniał bóg nie mógłby na to pozwolić
Ale do chuja zawsze się znajdzie jakiś nawiedzony dewiant katolicki, co będzie każdemu wpierdalał wiarę i zasady.
Chłopaki chcą to się modlą, ale do chuja nie biegają z krzyżem po boisku, ani nie przepytują kibiców, czy przypadkiem ich kibic to ateista.
Dać tam lewaka i niech powie, że Boga nie ma i się modlą do nikogo ciekawa jaka reakcja by była ;D
Dostałby kopa w dupę i by sam spierdolił do swoich.
Mogę zrozumieć że ich to motywuje, ale mi się nie podobało.
Wiem że napisałeś to tylko dla piwek, pewnie piszesz o lewakach przy każdej okazji nawet jak jest temat o burzy z piorunami.
Odpowiem ci, reakcja byłaby żadna, ty bijesz każdego na ulicy kto ci się nie spodoba? Jesteś dziecinny.
Powinnismy wymiatac w rugby! Wychodzac na boisko to druzyna przeciwna powinna sie modlic - nie o zwyciestwo, ale by zeszli z boiska zywi. Wiec ja sie pytam gdzie sa Ci ludzie... ? Ja akurat bym zostal nosem wciagniety i do rugby sie nie nadaje
No i fajnie - taki odpowiednik nowozelandzkiej haki
W gdańskiej drużynie jest jeden Nowozelandczyk, to i cała drużyna zawsze przed meczem tańczą hakę. Zarąbisty efekt
Większość komentarzy tutaj piszą jednak jebani idioci.Tak trudno wam spojrzeć na korzenie? Od wieków w naszym kraju naszym przodkom , w najważniejszych momentach towarzyszyła modlitwa .W wojnach , bitwach i codziennym życiu. Duża jej zasługa ,że nie mówimy teraz po niemiecku, rosyjsku czy chuj wie jakiemu i ,że jesteśmy tu gdzie jesteśmy. A teraz pieprzeni pierdolcy oświeceni niebieskawą poświatą monitora będą uświadamiać innych ,że to nie trendi ? Wypierdalać !
Zgadzam się z Tobą, ale oducz się proszę stawiania spacji przed przecinkiem, bo aż oczy bolą.
Pozdrawiam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów