Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jeśli taka jak myślisz to okazałoby się, że nie różnią się niczym od muslimów.
Dać tam lewaka i niech powie, że Boga nie ma i się modlą do nikogo ciekawa jaka reakcja by była ;D
Tak bo ty myślisz, że by takiego kogoś pewnie naj🤬i, to są normalni ludzie, tyle, ze tak się mobilizują do meczu.
Temat wiary to temat rzeka, jak dla mnie idiotyzmem jest wierzyć w coś zmyślonego co nie dało żadnego znaku, że istnieje. Ktoś sobie napisał biblie, wymyślił przykazania a cała rzesza ludzi żyje według tego bo tak im ktoś napisał.
C🤬j, że 80 % tych wiernych łamie przykazania, na co dzień obraża boga swoimi słowami i czynami. Mi religia nie daje żadnej siły i żadnego poczucia bezpieczeństwa, religie są obłudą świata. To przez nią ginęli, giną i będą ginąć ludzie.
Jak wierzyć to w rzeczy realne, prawdziwe i żywe. To może mi dawać siłę. Za dużo niesprawiedliwości jest na świecie, bo przecież gdyby istniał bóg nie mógłby na to pozwolić

Ale do c🤬ja zawsze się znajdzie jakiś nawiedzony dewiant katolicki, co będzie każdemu wp🤬lał wiarę i zasady.
Chłopaki chcą to się modlą, ale do c🤬ja nie biegają z krzyżem po boisku, ani nie przepytują kibiców, czy przypadkiem ich kibic to ateista.
Dać tam lewaka i niech powie, że Boga nie ma i się modlą do nikogo ciekawa jaka reakcja by była ;D
Dostałby kopa w dupę i by sam sp🤬olił do swoich.

Mogę zrozumieć że ich to motywuje, ale mi się nie podobało.

Wiem że napisałeś to tylko dla piwek, pewnie piszesz o lewakach przy każdej okazji nawet jak jest temat o burzy z piorunami.
Odpowiem ci, reakcja byłaby żadna, ty bijesz każdego na ulicy kto ci się nie spodoba? Jesteś dziecinny.

Powinnismy wymiatac w rugby! Wychodzac na boisko to druzyna przeciwna powinna sie modlic - nie o zwyciestwo, ale by zeszli z boiska zywi. Wiec ja sie pytam gdzie sa Ci ludzie... ? Ja akurat bym zostal nosem wciagniety i do rugby sie nie nadaje

No i fajnie - taki odpowiednik nowozelandzkiej haki
![]()
W gdańskiej drużynie jest jeden Nowozelandczyk, to i cała drużyna zawsze przed meczem tańczą hakę. Zarąbisty efekt

Większość komentarzy tutaj piszą jednak j🤬i idioci.Tak trudno wam spojrzeć na korzenie? Od wieków w naszym kraju naszym przodkom , w najważniejszych momentach towarzyszyła modlitwa .W wojnach , bitwach i codziennym życiu. Duża jej zasługa ,że nie mówimy teraz po niemiecku, rosyjsku czy c🤬j wie jakiemu i ,że jesteśmy tu gdzie jesteśmy. A teraz pieprzeni p🤬lcy oświeceni niebieskawą poświatą monitora będą uświadamiać innych ,że to nie trendi ? Wyp🤬alać !
Zgadzam się z Tobą, ale oducz się proszę stawiania spacji przed przecinkiem, bo aż oczy bolą.
Pozdrawiam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie