📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-25, 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
wątpie żeby to był jego kanał na sadisticu, wiec możecie przestać do niego pisać.
@benalizah, on przecież był po ostrej masówce i dltego go podlało, w 84 dni zrobił redukcje. On ćwiczy już pare lat chyba.
@benalizah, on przecież był po ostrej masówce i dltego go podlało, w 84 dni zrobił redukcje. On ćwiczy już pare lat chyba.
mialem napisac ze jest wporzo ale typ z miejsca pokazuje faki do publicznosci wiec jest zerem na starcie i daleko nie zajedzie co najwyzej na prostowanie nosa jak dostanie w pape za to ,pozdrawiam.
Dlaczego większość motywacji odnosi się tylko do sportu? Nie żeby było to coś złego, ale jest wielu wynalazców czy naukowców, którzy osiągnęli swój sukces dzięki setkom godzin spędzonych w książkach. Czyżby takie dokonania nie były tak "efektowne" jak kaloryfer na klacie? Chętnie bym obejrzał dobry film motywacyjny, ale bez krzyczącego murzyna w tle i drugiego pakującego na siłce.
Kanał: kulturystyki100pro
Większość napinaczy zamiast napier*alać na siłowni to napier*dalają po klawiaturze otwierając kolejną paczkę czpisów
Tylko tak dalej! Pozdro
Większość napinaczy zamiast napier*alać na siłowni to napier*dalają po klawiaturze otwierając kolejną paczkę czpisów
Tylko tak dalej! Pozdro
pierdoli jak potluczony. pomijajac fakt, ze sam sobie zaprzecza, moglby nagrywac kasety dla amway
Olaboga grubas schudł, dajmy mu nobla i oscara. A to jego pierdolenie motywacyjne to ciężko zdzierżyć. Wszystko się sprowadza do kilku wyświechtanych formułek: walcz o swoje marzenia, nie przejmuj się jak się z ciebie śmieją bo potem ci sami będą cię ubóstwiać i przepraszać, wszystko się może zdarzyć itd. Jara się jakby chuj wie co osiągnął.
a klaty 0... co za pizda z tego typa, lepsza forme wylapalem bez diet w ciagu 2 miesiecy na drazkach
Dużo w jego sylwetce robi światło, dobry body fat ale na żywo gdyby miał na sobie koszulkę większość uznałaby, że to lewacki suchoklates.
redukcja, nic nadzwyczajnego
Cytat:
Gratulejszyn ;]
Jak możesz to wrzuć jeszcze swój plan treningowy, dietkę i jakie odżywki brałeś, to za zgodą sobie podpatrzę i wrzucę do swojego treningu ;]
Dołączam do prośby bo mam mini-siłkę w domu ale ćwiczę byle jak i nieregularnie bez żadnej diety ani odżywek no ale coś tam to dało. Może się kiedyś zmotywuje i zacznę konkretnie ćwiczyć.
zypon napisał/a:
gratuluję! niech zjeby hejtują. ale powinieneś jeszcze klatkę piersiową dopracować... też mam z tym problem - zmieniam plany treningowe a tu prawie żadnych zmian ... może dieta....?
Każdy szanujący się facet wie , że głównym męskim atrybutem nie jest sztucznie dopompowana łapa , dobra kurwa jest ale jest coś ważniejszczego KLATA nic, absolutnie nic nie może się równać z dobrze dopierdoloną klatką piersiową , w przypadku prawdziwego faceta powinna byc tak dojebana żeby ów osobnik mógł postawić na niej szklankę z szejkiem proteinowym ( patrz Arnold ) Kluczem do sukcesu jest wcale nie duża masa a konkretny skupiony na klatce piersiowej trening dopierdalajacy , niszczący naszą klatę przez 3 dni po treningu . Dlatego radze ci Popierdol system i rób klate 2 - 3 x w cyklu tygodniowym z dwu dniowymi przerwami przy dobrych ciężarach ( dostosowanych do ciebie ) Klata ci tak wypierdoli w przód że wszystkie koszule i marynary wymienisz w trzy migi
A co do tych filmików to wkurwia mnie pajac . pierdoli że w 84 dni spierdolił z takiej wagi i jeszcze tak wycioł wszystko na sucho . Wkurwia mnie jak ktoś mówi że nie bierze kłuje sie w dupe jak Owca albo wpierdala PH i mydli lamusom oczy ze to na sucho i na diecie a te debile później pisza w necie jacy ich mentorzy sa zajebisci bo oni to na kurczaku i jogurcie sie dojebali a cala reszta na koksie .
Rozpisalem sorry
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów