18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 24 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hgh 2013-08-24, 19:58
Wiem, że było gdzieś tam w odchłaniach 'szukaj', ale dołączam tylko jako komentarz, gdyż wydaje mi się b. pozytywne:
youtuberepeat.com/watch?v=mgmVOuLgFB0

Dzięki temu wróciłem do nauki i sportu. Pozdro.
Zgłoś
cowboy 2013-08-24, 19:59
jest wkurwiajacy jak chuj, zobaczcie sobie inne jego filmiki, ja osobiscie nie wytrzymam tego stylu dluzej niz minuty. "siemanko prezesie", kurwa, nie jestem zadnym prezesem

@edit
z drugiej strony pajace "znajacy sie". kurwa, nie proboujcie mi wmowic ze zrobienie rzezby na sucho w 3 miesiace nie jest mozliwe, prosze was XD
Zgłoś
RexDex 2013-08-24, 20:03 3
Ta, motywejszyn kurwa... Do pomachania parę razy w tygodniu żelastwem przez parę godzin? Normalnie nobel się należy jak chuj. Niech młody spróbuję realnie osiągnąć coś w życiu - znaleźć sobie fach, zacząć zarabiać pieniądze, będąc przy tym normalnym człowiekiem. Nawet zwykły mały biznes to lata pracy, dzień w dzień, 24 godzin na dobę. Niestety, takie miernoty tego nie pojmą, bo dla nich szczyt osiągnięć to zrobienie sobie bicepsów.
Zgłoś
quilk 2013-08-24, 20:04 1
Pieronie wszystko byle nie ten pieron z "Siemanko prezesie..." nerwuje mnie chop strasznie.
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2013-08-24, 20:05 2
Vebb napisał/a:

Dlaczego większość motywacji odnosi się tylko do sportu? Nie żeby było to coś złego, ale jest wielu wynalazców czy naukowców, którzy osiągnęli swój sukces dzięki setkom godzin spędzonych w książkach. Czyżby takie dokonania nie były tak "efektowne" jak kaloryfer na klacie? Chętnie bym obejrzał dobry film motywacyjny, ale bez krzyczącego murzyna w tle i drugiego pakującego na siłce.

Bo takie osoby nie potrzebują czegoś udowadniac przed YT. Proste.

Co do "transformacji". Nie jest to od 0, w zasadzie patrząc na rozmiary, które są ciężkie do ocenienia via-video, to 84 ale chyba mądrej redukcji. Patrząc na boki klatki - w zasadzie nie jest ruszona tylko odtłuszczona.

Dla mnie to nie jest transformacja a zwykła redukcja. Transformacja ciała to nie są 2 miesiące, to 2 lata, wszystkie przyspieszenia to:

-W przypadku róznych mniej lub bardziej szkodliwych suplementów - osiągnięcie ładnej oprawki z popsutym od chemii wnętrzem.

-Ćwiczenia izolowane, które dają zarys mięsni ale nie naprawiają sylwetki.

Niestety ale dla mnie jego sylwetka:

Z wyglądu owszem prezentuje się ładnie, bo osobiście nie znoszę przypakowania, zarysy mięśni i dążenie do żylastej budowy jest glamur.

Ale niestety są mankamenty pokazujące, że jego trening to kulturystyka z naciskiem na ładną sylwetkę a nie zdrową. W 3:26 widać problem z plecami tzn: słabe prostowniki i krzywa linia barków, wszystko to odpowiedni trening by skorygował (wystarczy martwy ciąg).

Do tego za dużo pozerstwa, jakieś faki, kurwa gatka jak na kwasie...

Nie spotkałem się nigdy z żadnym szydzeniem środowiska, sam po prostu pewnego dnia stwierdziłem, pierdole czas ruszyć dupę po 3 latach imprezowania i komputerowania (koncowka lo- poczatek studiow), zacząłem od roweru, poszedłem na silownie i po prostu... Ćwiczyłem, nie dla kogoś a jedynie dla siebie i nigdy nikt się ze mnie nie śmiał.

Z 1 ma racje, ćwiczenia, sport - uczy ogromnej pokory, szacunku do swojego ciała i zdrowia. Uczy, że ból jest podstawą w życiu i że w nim zawsze będzie. Ale jednocześnie ten ból w pewnym momencie staje się motywatorem.

Fajnie, że ruszył dupe, wziął się za siebie, ale czy kurwa cały świat musi o tym wiedziec?
Zgłoś
S................h 2013-08-24, 20:05
E, ja tam lubię chudzielców, nieumięśnionych. Takie typy mnie odrzucają, totalny antyseks.
Jak dla mnie to się oszpecił, ale o gustach się nie dyskutuje.
Zgłoś
kalemus 2013-08-24, 20:06
cowboy napisał/a:

jest wkurwiajacy jak chuj, zobaczcie sobie inne jego filmiki, ja osobiscie nie wytrzymam tego stylu dluzej niz minuty. "siemanko prezesie", kurwa, nie jestem zadnym prezesem

@edit
z drugiej strony pajace "znajacy sie". kurwa, nie proboujcie mi wmowic ze zrobienie rzezby na sucho w 3 miesiace nie jest mozliwe, prosze was XD

Jasne że jest ale nie jak sie jest tłustą świnią która całe życie waliła konia , pierwszy raz bierze sie za diete i ma boskie pojecie o suplach obcinaniu kalorii i innych sprawach, bo jak nikt go nie bedzie pilnował to tylko sobie krzywde zrobi . i "Znajacych się " Pajacu z łaski bo ja troche już ćwicze to i owo. a redukcje robie przynajmniej 6 x w roku żeby sie miescic w limitach wag . więc nie pierdol.
Zgłoś
quilk 2013-08-24, 20:08 6
Cytat:

E, ja tam lubię chudzielców, nieumięśnionych

Czyli pizdusi w rurkach? xD Prawdziwy chop sie w rurki nie mieście i chuj.
Zgłoś
cowboy 2013-08-24, 20:08
RexDex napisał/a:

Ta, motywejszyn kurwa... Do pomachania parę razy w tygodniu żelastwem przez parę godzin? Normalnie nobel się należy jak chuj. Niech młody spróbuję realnie osiągnąć coś w życiu - znaleźć sobie fach, zacząć zarabiać pieniądze, będąc przy tym normalnym człowiekiem. Nawet zwykły mały biznes to lata pracy, dzień w dzień, 24 godzin na dobę. Niestety, takie miernoty tego nie pojmą, bo dla nich szczyt osiągnięć to zrobienie sobie bicepsów.

no jak widac nawet na to jestes za plytki. szkola>praca>trumna, gratuluje przepisu na zycie.
Zgłoś
PureWhite 2013-08-24, 20:08
Ten środkowy palec to sobie w dupe wsadź, pewnie masz małego to się musisz tym fakiem po każdej fotce podnieść na duchu
Zgłoś
quilk 2013-08-24, 20:12
Dziś na siadach ostatnia seria na 150 ale co mi to daje jak i tak mam małego...przegrałem życie
Zgłoś
cowboy 2013-08-24, 20:13
kalemus napisał/a:

Jasne że jest ale nie jak sie jest tłustą świnią która całe życie waliła konia , pierwszy raz bierze sie za diete i ma boskie pojecie o suplach obcinaniu kalorii i innych sprawach, bo jak nikt go nie bedzie pilnował to tylko sobie krzywde zrobi . i "Znajacych się " Pajacu z łaski bo ja troche już ćwicze to i owo. a redukcje robie przynajmniej 6 x w roku żeby sie miescic w limitach wag . więc nie pierdol.

6x w roku redukcje na limity wag? czyli co 2 miesiace masz zawody? pewnie robisz redukcje 2 tygodnie, pozniej tydzien odpoczynku bo po zawodach wiadomo trzeba dac organizmowi odsapnac, pozniej 2 tyg budujesz sile i 3 tygodnie mase?

jak chcesz lac wode to sie chociaz kurwa postaraj, bo nie masz pojecia z kim rozmawiasz i wychodzisz na idiote : D
Zgłoś
kalemus 2013-08-24, 20:15
cowboy napisał/a:

6x w roku redukcje na limity wag? czyli co 2 miesiace masz zawody? pewnie robisz redukcje 2 tygodnie, pozniej tydzien odpoczynku bo po zawodach wiadomo trzeba dac organizmowi odsapnac, pozniej 2 tyg budujesz sile i 3 tygodnie mase?

jak chcesz lac wode to sie chociaz kurwa postaraj, bo nie masz pojecia z kim rozmawiasz i wychodzisz na idiote : D

pomyslales że nie jestem kuluturysta? Cwicze sporty walki a kategorie mam takie ze po zawodach owszem tydzien odpoczynku czasem mniej ale w ten 1 tydzien wraca mi 3-4 kg wagi bo jem normalnie . także twój rachunek Chuj strzelił kolego
Zgłoś
OstrySadol 2013-08-24, 20:16
W dupę sobie wsadź ten palec
Zgłoś
pEndu 2013-08-24, 20:17 1
Widzę że większość myśli że Paweł z niećwiczącego grubaska w 3 miesiące "wziął się za siebie" i wyrzeźbił. W rzeczywistości od ponad 2 lat ćwiczy na poważnie, a jego "otyłość" była efektem 5 miesięcznej masówki którą sam określił przesadą. Mimo wszystko chciał pokazać że jeśli się chce, to w tak krótkim okresie czasu można zbić ponad 15% tkanki tłuszczowej (po redukcji doszedł do około 7%). Co do samej muskulatury, już podczas rozpoczynania redukcji ją posiadał, przez te 3 miesiące jedynie gubił tłuszcz.

Macie cały filmik w którym opowiada o całym przebiegu tych 3 miesięcy redukcji tkanki tłuszczowej:

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem