Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
youtuberepeat.com/watch?v=mgmVOuLgFB0
Dzięki temu wróciłem do nauki i sportu. Pozdro.
@edit
z drugiej strony pajace "znajacy sie". kurwa, nie proboujcie mi wmowic ze zrobienie rzezby na sucho w 3 miesiace nie jest mozliwe, prosze was XD
Dlaczego większość motywacji odnosi się tylko do sportu? Nie żeby było to coś złego, ale jest wielu wynalazców czy naukowców, którzy osiągnęli swój sukces dzięki setkom godzin spędzonych w książkach. Czyżby takie dokonania nie były tak "efektowne" jak kaloryfer na klacie? Chętnie bym obejrzał dobry film motywacyjny, ale bez krzyczącego murzyna w tle i drugiego pakującego na siłce.
Bo takie osoby nie potrzebują czegoś udowadniac przed YT. Proste.
Co do "transformacji". Nie jest to od 0, w zasadzie patrząc na rozmiary, które są ciężkie do ocenienia via-video, to 84 ale chyba mądrej redukcji. Patrząc na boki klatki - w zasadzie nie jest ruszona tylko odtłuszczona.
Dla mnie to nie jest transformacja a zwykła redukcja. Transformacja ciała to nie są 2 miesiące, to 2 lata, wszystkie przyspieszenia to:
-W przypadku róznych mniej lub bardziej szkodliwych suplementów - osiągnięcie ładnej oprawki z popsutym od chemii wnętrzem.
-Ćwiczenia izolowane, które dają zarys mięsni ale nie naprawiają sylwetki.
Niestety ale dla mnie jego sylwetka:
Z wyglądu owszem prezentuje się ładnie, bo osobiście nie znoszę przypakowania, zarysy mięśni i dążenie do żylastej budowy jest glamur.
Ale niestety są mankamenty pokazujące, że jego trening to kulturystyka z naciskiem na ładną sylwetkę a nie zdrową. W 3:26 widać problem z plecami tzn: słabe prostowniki i krzywa linia barków, wszystko to odpowiedni trening by skorygował (wystarczy martwy ciąg).
Do tego za dużo pozerstwa, jakieś faki, kurwa gatka jak na kwasie...
Nie spotkałem się nigdy z żadnym szydzeniem środowiska, sam po prostu pewnego dnia stwierdziłem, pierdole czas ruszyć dupę po 3 latach imprezowania i komputerowania (koncowka lo- poczatek studiow), zacząłem od roweru, poszedłem na silownie i po prostu... Ćwiczyłem, nie dla kogoś a jedynie dla siebie i nigdy nikt się ze mnie nie śmiał.
Z 1 ma racje, ćwiczenia, sport - uczy ogromnej pokory, szacunku do swojego ciała i zdrowia. Uczy, że ból jest podstawą w życiu i że w nim zawsze będzie. Ale jednocześnie ten ból w pewnym momencie staje się motywatorem.
Fajnie, że ruszył dupe, wziął się za siebie, ale czy kurwa cały świat musi o tym wiedziec?
Jak dla mnie to się oszpecił, ale o gustach się nie dyskutuje.
jest wkurwiajacy jak chuj, zobaczcie sobie inne jego filmiki, ja osobiscie nie wytrzymam tego stylu dluzej niz minuty. "siemanko prezesie", kurwa, nie jestem zadnym prezesem
@edit
z drugiej strony pajace "znajacy sie". kurwa, nie proboujcie mi wmowic ze zrobienie rzezby na sucho w 3 miesiace nie jest mozliwe, prosze was XD
Jasne że jest ale nie jak sie jest tłustą świnią która całe życie waliła konia , pierwszy raz bierze sie za diete i ma boskie pojecie o suplach obcinaniu kalorii i innych sprawach, bo jak nikt go nie bedzie pilnował to tylko sobie krzywde zrobi . i "Znajacych się " Pajacu z łaski bo ja troche już ćwicze to i owo. a redukcje robie przynajmniej 6 x w roku żeby sie miescic w limitach wag . więc nie pierdol.
Czyli pizdusi w rurkach? xD Prawdziwy chop sie w rurki nie mieście i chuj.E, ja tam lubię chudzielców, nieumięśnionych
Ta, motywejszyn kurwa... Do pomachania parę razy w tygodniu żelastwem przez parę godzin? Normalnie nobel się należy jak chuj. Niech młody spróbuję realnie osiągnąć coś w życiu - znaleźć sobie fach, zacząć zarabiać pieniądze, będąc przy tym normalnym człowiekiem. Nawet zwykły mały biznes to lata pracy, dzień w dzień, 24 godzin na dobę. Niestety, takie miernoty tego nie pojmą, bo dla nich szczyt osiągnięć to zrobienie sobie bicepsów.
no jak widac nawet na to jestes za plytki. szkola>praca>trumna, gratuluje przepisu na zycie.
Jasne że jest ale nie jak sie jest tłustą świnią która całe życie waliła konia , pierwszy raz bierze sie za diete i ma boskie pojecie o suplach obcinaniu kalorii i innych sprawach, bo jak nikt go nie bedzie pilnował to tylko sobie krzywde zrobi . i "Znajacych się " Pajacu z łaski bo ja troche już ćwicze to i owo. a redukcje robie przynajmniej 6 x w roku żeby sie miescic w limitach wag . więc nie pierdol.
6x w roku redukcje na limity wag? czyli co 2 miesiace masz zawody? pewnie robisz redukcje 2 tygodnie, pozniej tydzien odpoczynku bo po zawodach wiadomo trzeba dac organizmowi odsapnac, pozniej 2 tyg budujesz sile i 3 tygodnie mase?
jak chcesz lac wode to sie chociaz kurwa postaraj, bo nie masz pojecia z kim rozmawiasz i wychodzisz na idiote : D
6x w roku redukcje na limity wag? czyli co 2 miesiace masz zawody? pewnie robisz redukcje 2 tygodnie, pozniej tydzien odpoczynku bo po zawodach wiadomo trzeba dac organizmowi odsapnac, pozniej 2 tyg budujesz sile i 3 tygodnie mase?
jak chcesz lac wode to sie chociaz kurwa postaraj, bo nie masz pojecia z kim rozmawiasz i wychodzisz na idiote : D
pomyslales że nie jestem kuluturysta? Cwicze sporty walki a kategorie mam takie ze po zawodach owszem tydzien odpoczynku czasem mniej ale w ten 1 tydzien wraca mi 3-4 kg wagi bo jem normalnie . także twój rachunek Chuj strzelił kolego
Macie cały filmik w którym opowiada o całym przebiegu tych 3 miesięcy redukcji tkanki tłuszczowej:
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów