Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niestety jest rudy
Znam Pawła i muszę z przykrością stwierdzić:
Chłopak ma włosy ciemny blond...
Przykro mi że Cię zawiodłem.
pomyslales że nie jestem kuluturysta? Cwicze sporty walki a kategorie mam takie ze po zawodach owszem tydzien odpoczynku czasem mniej ale w ten 1 tydzien wraca mi 3-4 kg wagi bo jem normalnie . także twój rachunek Chuj strzelił kolego
no to kurwa z czym do ludzi, czy ten filmik jest o sztukach walki?
redukcja pod kategorie to jest kurwa w ogole inna sprawa, 2 tyg starcza zeby po przycieciu wegli zbic glikogen i zrzucic wode, to daje dobre 5 kg wagi mniej, ale palenie tluszczu wymaga czasu. co nie zmienia faktu ze w 3 miesiace mozna luzno zrzucic z 15kg samego tluszczu uwaga - na sucho. tym bardziej ze typek z bfa 20-25% zbil do okolo 13% na oko.
(po redukcji doszedł do około 7%).
to ni chuj nie jest 7%, lol. ja tez przesadzilem, moze nie 13%, ale na bank nie mniej niz 10.
a co do tego filmiku. sorry, nie wytrzymam dluzej niz minute, strasznie wkurwiajacy styl mowienia ma ten gosc. no i z samego poczatku, nie rozumiem polowy slow. jol siemanko prezesie ja sie nazywam pawel grom i chuj wie co dalej XD
Nie rurki, ale po prostu, takie mięśnie mnie nie kręcą.
Jeżeli ktoś myśli że to proste, to niech wyłączy teraz kompa i pójdzie godzinkę pobiegać - za chuja nie ruszycie się sprzed kompa i będzie walić śmieciowe komentarze typu "po wała mi to".
EDIT: Jak to sie mówi każdy prawdziwy mężczyzna choć raz chędożył bla bla bla i raz wycisnął stówkę. xD
Ale powiedzcie mi tylko, co jest takiego kręcącego w takich ciałach, dlaczego tak wielu mężczyzn o to walczy? Chodzi o siłę ?
sila to atrybut faceta. normalna kobieta bedzie czula pociag do dobrze zbudowanego, silnego mezczyzny, bo to jest najzwyczajniej na swiecie meskie. oczywiscie nie popadajac w skrajnosc.
ale sa rozne odchylenia, jeden facet bedzie lubil grubaski, inna bedzie lubila chudzielcow, tak juz jest.
no to kurwa z czym do ludzi, czy ten filmik jest o sztukach walki?
redukcja pod kategorie to jest kurwa w ogole inna sprawa, 2 tyg starcza zeby po przycieciu wegli zbic glikogen i zrzucic wode, to daje dobre 5 kg wagi mniej, ale palenie tluszczu wymaga czasu. co nie zmienia faktu ze w 3 miesiace mozna luzno zrzucic z 15kg samego tluszczu uwaga - na sucho. tym bardziej ze typek z bfa 20-25% zbil do okolo 13% na oko.
Nie mówie że nie . Ale sprawa ma sie tak samo jak sie na tym znasz. w filmiku gosc mowi ze robi to w 84 i wielkie transform czyli robił chuja a potem grecki bóg kurwa. dopiero później okazuje sie że cwiczy dwa lata i robil mase co wiele wyjaśnia
to ni chuj nie jest 7%, lol. ja tez przesadzilem, moze nie 13%, ale na bank nie mniej niz 10.
a co do tego filmiku. sorry, nie wytrzymam dluzej niz minute, strasznie wkurwiajacy styl mowienia ma ten gosc. no i z samego poczatku, nie rozumiem polowy slow. jol siemanko prezesie ja sie nazywam pawel grom i chuj wie co dalej XD
Nie mówie że nie . Ale sprawa ma sie tak samo jak sie na tym znasz. w filmiku gosc mowi ze robi to w 84 i wielkie transform czyli robił chuja a potem grecki bóg kurwa. dopiero później okazuje sie że cwiczy dwa lata i robil mase co wiele wyjaśnia.
p.s ja sam zrzucilem w 1,5 miecha 15 kg prawie ale na spalaczach i 6 treningach w tygodniu także redukować i redukować to to samo niewazne ile zrzucasz tak naprawde tylko jak długo.
Ten środkowy palec to sobie w dupe wsadź, pewnie masz małego to się musisz tym fakiem po każdej fotce podnieść na duchu
nie jestem autorem filmu. Jedz dalej i scrolluj dalej, smacznego.
Ale powiedzcie mi tylko, co jest takiego kręcącego w takich ciałach, dlaczego tak wielu mężczyzn o to walczy? Chodzi o siłę ?
A dlaczego tyle kobiet się maluje, robi różnego rodzaju cuda z włosami itd.? To dokładnie ta sama zasada
Z tego samego powodu dla którego Ty się malujesz, albo odchudzasz. Bo chcą być lepsi od innych, lepsi dla siebie, albo walczą ze swoim charakterem...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów