Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to ni chuj nie jest 7%, lol. ja tez przesadzilem, moze nie 13%, ale na bank nie mniej niz 10.
a co do tego filmiku. sorry, nie wytrzymam dluzej niz minute, strasznie wkurwiajacy styl mowienia ma ten gosc. no i z samego poczatku, nie rozumiem polowy slow. jol siemanko prezesie ja sie nazywam pawel grom i chuj wie co dalej XD
Jasne że tutaj nie miał 7%, napisałem że po redukcji postanowił zbijać body fat dalej.
youtube.com/watch?v=j7ajCUSTvnM
Nie mówie że nie . Ale sprawa ma sie tak samo jak sie na tym znasz. w filmiku gosc mowi ze robi to w 84 i wielkie transform czyli robił chuja a potem grecki bóg kurwa. dopiero później okazuje sie że cwiczy dwa lata i robil mase co wiele wyjaśnia.
p.s ja sam zrzucilem w 1,5 miecha 15 kg prawie ale na spalaczach i 6 treningach w tygodniu także redukować i redukować to to samo niewazne ile zrzucasz tak naprawde tylko jak długo.
z redukowaniem trzeba byc ostroznym, zeby nie zgubic miesnia, czas tutaj jest potrzebny.
dlatego ja nie toleruje grubasow, ktorzy na dobra sprawe przestaja wpierdalac, ida biegac co 2gi dzien i po pol roku takiej zabawy sa normalnymi ludzmi. nie musza bac sie ze poleci miesien, nie musza trzymac scislej diety, w chuj wysokiej ilosci bialka zeby zabezpieczyc miesien, nie musza na silowni robic ciezkich treningow silowych mimo malej ilosci dostarczanej z pokarmu energii, jak ktos kto robi rzezbe, tylko po prostu jesc kurwa mniej i sie poruszac, a i tak nie chce im sie ruszyc grubego, leniwego dupska.
brzydze sie jebanymi grubasami
Każdy szanujący się facet wie , że głównym męskim atrybutem nie jest sztucznie dopompowana łapa , dobra kurwa jest ale jest coś ważniejszczego KLATA nic, absolutnie nic nie może się równać z dobrze dopierdoloną klatką piersiową , w przypadku prawdziwego faceta powinna byc tak dojebana żeby ów osobnik mógł postawić na niej szklankę z szejkiem proteinowym ( patrz Arnold ) Kluczem do sukcesu jest wcale nie duża masa a konkretny skupiony na klatce piersiowej trening dopierdalajacy , niszczący naszą klatę przez 3 dni po treningu . Dlatego radze ci Popierdol system i rób klate 2 - 3 x w cyklu tygodniowym z dwu dniowymi przerwami przy dobrych ciężarach ( dostosowanych do ciebie ) Klata ci tak wypierdoli w przód że wszystkie koszule i marynary wymienisz w trzy migi
A co do tych filmików to wkurwia mnie pajac . pierdoli że w 84 dni spierdolił z takiej wagi i jeszcze tak wycioł wszystko na sucho . Wkurwia mnie jak ktoś mówi że nie bierze kłuje sie w dupe jak Owca albo wpierdala PH i mydli lamusom oczy ze to na sucho i na diecie a te debile później pisza w necie jacy ich mentorzy sa zajebisci bo oni to na kurczaku i jogurcie sie dojebali a cala reszta na koksie .
Rozpisalem sorry
Weź wyjdź człowieku, bo tyle bzdur ile napisałes w 1 komentarzu to dawno nie czytałem. Twoja wiedza o BB jest zerowa.
Weź wyjdź człowieku, bo tyle bzdur ile napisałes w 1 komentarzu to dawno nie czytałem. Twoja wiedza o BB jest zerowa.
Nie wiem może boli cię dupa od zbędnej ilości tłuszczu . jebnij trena i idź poćwicz.
Każdy plan treningowy powinien byc dostosowany do danej osoby Genetyka to te 5% których brakuje w bilansie jesli wiesz o czym mowie. Ja rosne tak jak napisalem a jak klata dla ciebie dojebana klata nie jest symbolem dobrze zbudowanego faceta to chyba ćwicysz jogę.
0.34min widac ze zrobil bicka, ale w photoshopie. Przyjżyjcie sie uważnie
Ty masz mózg w photoshopie
Nie wiem może boli cię dupa od zbędnej ilości tłuszczu . jebnij trena i idź poćwicz.
Każdy plan treningowy powinien byc dostosowany do danej osoby Genetyka to te 5% których brakuje w bilansie jesli wiesz o czym mowie. Ja rosne tak jak napisalem a jak klata dla ciebie dojebana klata nie jest symbolem dobrze zbudowanego faceta to chyba ćwicysz jogę.
Tak, każdy plan powinien być dostosowany do osoby. Na wypadek, gdyby tak przypadkiem ktoś miał cztery bicepsy zamiast dwóch. Dostosowanie treningu to kompletnie co innego niż "dojebywanie klaty".
Dojebywanie klaty to żenujące typki na nóżkach jak zapałki, pół-inwalidzi z pokrzywionymi kręgosłupami, którzy nie potrafią swojej "siły" przełożyć na żaden naturalny ruch inny niż wyciskanie poziome, ewentualnie skośne.
Ot i tyle. A co do gościa... mam mieszane uczucia, ale może to moje obrzydzenie BB.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów