Jest takie coś że jak samoloty lecą to jest łączona mowa, gdzieś jacyś ludzie są ukryci i oni mówią, na samoloty na samochody.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie równa się nawet z kultową już "strzelił mnie w kolano" lub "śmierdzącą kulą ruskich papierosów"
Nie ma piwa
Nie ma piwa
Miałem sąsiadkę ze zchizą to dzwoniła na policję, że jej dach podmienili, niby miała z blachy, a teraz ma dachówkę
nakurwia na głośnomówiącym od połowy
Tak to jest jak człowiek na starość zostaje sam. Dzieci odwiedzają ją raz na pół roku, a taka babcia siedzi sobie sama i faszeruje się nowinkami ze świata. Potem na swój sposób łączy je w całość i powstają takie oto piękne nagrania. Samotność nie jest niczym dobrym, oj nie...
Dlatego nigdy nie rozstaję się ze swoją ręką.
Dlatego nigdy nie rozstaję się ze swoją ręką.
Biedna babcia nic nie zdziałała. Pewnie ta kobieta z obsługi lotniska też macza palce w tym spisku.
Mówi z sensem. Polać jej!
Nie jestem sam! Ja też już od pięciu lat się boje, że na radarach oni mówią samochód są ukryte i te samoloty jak lecą to tak jest niestety że się kręci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów