18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
jacek44 2013-09-20, 22:14 1
Piękna i świetnie się rusza.
Zgłoś
q................5 2013-09-20, 22:31 1
Z pewnych źródeł wiem, że elegancko puszcza również gazy, potocznie zwane bąkami. Jest takie stare powiedzenie: pies jak się nudzi, to liże sobie jajca.
Zgłoś
B................o 2013-09-21, 0:25 3
Zupełny brak profesjonalizmu. W swobodnych wypowiedziach również popełnia błędy językowe a nauczać chce... wsiowa baba.
BTW
Śmierdzi multikontem. Player YT też nie jest przypadkiem i wreszcie KIEDY powstanie zbiorczy na te małą kurewkę?
Zgłoś
RockyWood 2013-09-21, 1:05 10
uśmiech ma szeroki... tak się przymierzam i myślę że bym się zmieścił...

...

Rock.
Zgłoś
rksrobert 2013-09-21, 1:07
Napiszcie mi jak się wstawia gify to cycków będziecie mieć od zajebania.
Zgłoś
Trimeresurus 2013-09-21, 1:12 10
Uwielbiam niektórych z tego portalu, co kobiecie pojadą ostro, innej użytkowniczce też... pięknie to pokazuje jak naprawdę cenicie kobiety Sadol sadolem, kultury trochę wypada mieć, wieśniaki

Co do filmiku - nie podoba się, denerwuje was jej twarz, etc... Scroll? Jedźcie dalej... szukajcie ,,wyższej rozrywki, nie dla ciemnych mas".

Swoją drogą, remi 1982... mówisz o ciemnej masie i rozrywce dla takiejż... a sam piwska stawiasz w temacie, gdzie pokazany jest DURNY bug w grze i widać jak się rypią zawodnicy w fifie... naprawdę... górnolotne. Hipokryzja znów uderza na sadolu.

Sam potrafię się oddać i górnolotnej rozrywce i ,,taniemu badziewiu", bo nie widzę jakoś nic złego, jeśli podoba mi się coś, co podoba się masom. To raczej problem ludzi, którzy mają kompleksy na tym punkcie i muszą być ,,lepsi od szaraczków koniecznie!".

i jeszcze raz... kultury wobec kobiet, buce
Zgłoś
worldoko 2013-09-21, 1:19 2
Ciekawe czy gustuje w analu.
Zgłoś
VelSakai 2013-09-21, 1:20 3
I to ma być ten słynny sadistic.pl ? Co w tym filmie jest fajnego, szokującego, chyba jej brzydka sucha morda z kleszczem na lewym policzku. Takie filmy to wrzucajcie sobie na kwejki i inne facebooki.
Zgłoś
Blackjoe 2013-09-21, 1:21 2
Scrollować dalej, nie pokazała
Zgłoś
Małg0rzata 2013-09-21, 1:27 1
quartz75 napisał/a:

Z pewnych źródeł wiem, że elegancko puszcza również gazy, potocznie zwane bąkami. Jest takie stare powiedzenie: pies jak się nudzi, to liże sobie jajca.

Yhmm... Powiesz nam jeszcze, że czasem i walnie kloca?! Niemożliwe!
Zgłoś
K................l 2013-09-21, 1:30
śliczna dziewojga, mi sie tam podoba, nie głupia, ma poczucie humoru cyca też !

bardzo dobrze że chociaż JEDNA OSOBA wpadła na taki pomysł, tyle tępych dzid w tej sieci że ja pierdole
Zgłoś
ziomall007 2013-09-21, 1:37 2
Co to za gówno?
Zgłoś
o................e 2013-09-21, 1:40 5
wishpie napisał/a:

Wylizałbym jej piździorę.

intelektualista...przyszłość narodu
Zgłoś
Mantuanuliupu 2013-09-21, 1:43 4
wishpie napisał/a:

Wylizałbym jej piździorę.

A ja przyjebałbym jej w ten koński ryj.
Zgłoś
fizolof 2013-09-21, 1:45
FrasQs napisał/a:

No moim zdaniem 10 odcinek i jeszcze nie było cycków? chujowy program.

Dzięki. Ocaliłeś 5:31 mojego życia.

Czytając "prezent" można sobie pomyśleć...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów