📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
@enjoypoznan. W 2 miesiące miała około 500.000 wyświetleń. YT płaci około 2,5zł za 1000 wyświetleń. Po szybkich wyliczeniach daje nam to około 1000zł. Taki hajs na Tobie zrobiła w te 2 miesiące że hoho. Idź podpytaj czy się nie podzieli o ile nie jest już w jakiś ciepłych krajach.
szturchał bym, nie wiem czy to poprawna pisownia ale może Te Cudo mnie poprawi
A mnie wkurwia. Kolejna "gwiazda" rodem z TVN. Brak ambicji i rozumu, ale próżności ogrom. Pani "Mam was w dupie, nie mam konkretnych ambicji. Chcę być tylko sławna."
Świeć... pod latarnią.
Świeć... pod latarnią.
dubbeat napisał/a:
wepchnąłbym kutasa w ten jej aparat mowy
tak ? W rl nie zapytał się jej nawet o godzinę, jaja skurczyły ze strachu spalił byś buraka i nic więcej ...więc nie pierdol
1nsecure napisał/a:
Prześliczna i inteligentna dziewczyna. Aż miło popatrzeć.
Przepraszam Cię bardzo, lecz jak dla mnie ona przedstawia wyuczonego pustaka. Oglądałem już któryś z rzędu jej program i mimo tego iż te dużo lepiej zna niż ja te zasrane regułki z naszego języka, to i tak pokazuje że inteligencją nie grzeszy. Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale od pierwszego obejrzenia, zauważyłem że jest po prostu tępa . I teraz napisze całkowicie niepoprawnie, bo tak się zdania nie powinno zaczynać, ale nie pokazała cycków, niech umiera, "kurwa z niej".
lufnik1946, wytłumacz mi dlaczego ten filmik jest w dziale "Czarne flimiki" czy to ma związek z kolorem jej włosów, a może leginsów
no tak kurwa. jak idziecie do warzywniaka to też kurwa się nie podoba że kobita za ladą "kase trzepie" ?
Typowa lansiara, która chce zaistnieć.
Za normalną robotę niech się weźmie, a nie liczy, że "ktoś ją zauważy".
Za normalną robotę niech się weźmie, a nie liczy, że "ktoś ją zauważy".
Temat porusza słuszny, ale co nie zmienia faktu, że tej głupiej pizdy nie lubię. Za te angielskie wtrącenia, niech się pierdoli. Parcie na na szkło to Ona ma, i tyle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów