18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Krismf70 2013-09-21, 1:48 4
@enjoypoznan. W 2 miesiące miała około 500.000 wyświetleń. YT płaci około 2,5zł za 1000 wyświetleń. Po szybkich wyliczeniach daje nam to około 1000zł. Taki hajs na Tobie zrobiła w te 2 miesiące że hoho. Idź podpytaj czy się nie podzieli o ile nie jest już w jakiś ciepłych krajach.
Zgłoś
AppleX 2013-09-21, 1:54
Oglądać od 4:30 !
Zgłoś
mlody84 2013-09-21, 2:00 1
szturchał bym, nie wiem czy to poprawna pisownia ale może Te Cudo mnie poprawi
Zgłoś
dubbeat 2013-09-21, 2:01
wepchnąłbym kutasa w ten jej aparat mowy
Zgłoś
q800 2013-09-21, 2:22
Nie trawię lasek, które tak się pieszczą ze sobą i nad sobą.
Zgłoś
mani0 2013-09-21, 2:23
Ale bym jej zasadził ogóra!
Zgłoś
Gambi 2013-09-21, 3:14 1
A mnie wkurwia. Kolejna "gwiazda" rodem z TVN. Brak ambicji i rozumu, ale próżności ogrom. Pani "Mam was w dupie, nie mam konkretnych ambicji. Chcę być tylko sławna."

Świeć... pod latarnią.
Zgłoś
o................e 2013-09-21, 3:21
dubbeat napisał/a:

wepchnąłbym kutasa w ten jej aparat mowy

tak ? W rl nie zapytał się jej nawet o godzinę, jaja skurczyły ze strachu spalił byś buraka i nic więcej ...więc nie pierdol
Zgłoś
Zjuq 2013-09-21, 3:24
1nsecure napisał/a:

Prześliczna i inteligentna dziewczyna. Aż miło popatrzeć.

Przepraszam Cię bardzo, lecz jak dla mnie ona przedstawia wyuczonego pustaka. Oglądałem już któryś z rzędu jej program i mimo tego iż te dużo lepiej zna niż ja te zasrane regułki z naszego języka, to i tak pokazuje że inteligencją nie grzeszy. Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale od pierwszego obejrzenia, zauważyłem że jest po prostu tępa . I teraz napisze całkowicie niepoprawnie, bo tak się zdania nie powinno zaczynać, ale nie pokazała cycków, niech umiera, "kurwa z niej".
Zgłoś
C................t 2013-09-21, 3:25
lufnik1946, wytłumacz mi dlaczego ten filmik jest w dziale "Czarne flimiki" czy to ma związek z kolorem jej włosów, a może leginsów
Zgłoś
st_kpr 2013-09-21, 3:36
no tak kurwa. jak idziecie do warzywniaka to też kurwa się nie podoba że kobita za ladą "kase trzepie" ?
Zgłoś
McNight 2013-09-21, 3:54
Z nią to nawet bym się przejęzyczył ( liżąc szparkę zszedł na rowa )
Zgłoś
Mantuanuliupu 2013-09-21, 4:26
Typowa lansiara, która chce zaistnieć.
Za normalną robotę niech się weźmie, a nie liczy, że "ktoś ją zauważy".
Zgłoś
Nav 2013-09-21, 4:56 1
Chujowe.

Pozdrawiam
Zgłoś
c................7 2013-09-21, 7:01
Temat porusza słuszny, ale co nie zmienia faktu, że tej głupiej pizdy nie lubię. Za te angielskie wtrącenia, niech się pierdoli. Parcie na na szkło to Ona ma, i tyle.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów