📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Chodziłem z taką jedną szmatą do liceum, zachowują się identycznie i ta muwionc inaczej i ta z mojej klasy. Więc ta z filmiku jest pewnie dwulicowa, lubi dopierdolić i obgadać za plecami, a jak potrzebuje czegoś to jest w chuj miła. No i ten sposób mówienia - jakby się te dwie postawiło obok siebie to prawie identycznie. Wygląd też podobny, jedynie ode mnie z liceum brzydsza, ale te też nie lepsza.
Nie wiem z jakiej choinki się ona urwała, ale beton zamortyzował upadek.
Czarny Kot, oglądasz i nadal nie wiesz czemu czarne? Pół h nie może się zdecydować co chce zrobić cieszy się jak z autyzmem, a podejrzewam że najlepsze ma przed sobą. Ten człowiek ma tak irytujący sposób bycia że samo patrzenie przyprawia o mdłości
Oglądałem już któryś z rzędu jej program i mimo tego iż te dużo lepiej zna niż ja te zasrane regułki z naszego języka, to i tak pokazuje że inteligencją nie grzeszy. Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale od pierwszego obejrzenia, zauważyłem że jest po prostu tępa . I teraz napisze całkowicie niepoprawnie, bo tak się zdania nie powinno zaczynać, ale nie pokazała cycków, niech umiera, "kurwa z niej".
Idź, wykształcony panie inżynierze, prostować gwoździe na tym swoim mechanicznym... I oby ci pindol odpadł od polerowania za to, że na kobietę, która nic złego nie robi(a wręcz przeciwnie) mówisz "kurwa".
szczególnie że ma koparę jak Caterpillar. Dwa razy obróci paszczą i tyle bochenek chleba było widać.
Najlepsze jest to, że ona się śmieje sama z siebie a wcale nie jest zabawna.
Znająć realia to niedsługo zagości u wojewódzkiego.
Skoro bieże już gwiazdki z reklam to czas na celebrytó z YT.
Skoro bieże już gwiazdki z reklam to czas na celebrytó z YT.
hoho nowa moda na sadolu i nowy sposób na zbieranie piw od ciemniaków: pisanie co bym zrobił lasce z mówiąc inaczej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów