18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Caban1908 2013-09-21, 7:01 1
Chodziłem z taką jedną szmatą do liceum, zachowują się identycznie i ta muwionc inaczej i ta z mojej klasy. Więc ta z filmiku jest pewnie dwulicowa, lubi dopierdolić i obgadać za plecami, a jak potrzebuje czegoś to jest w chuj miła. No i ten sposób mówienia - jakby się te dwie postawiło obok siebie to prawie identycznie. Wygląd też podobny, jedynie ode mnie z liceum brzydsza, ale te też nie lepsza.
Zgłoś
c................7 2013-09-21, 7:03 1
Nie wiem z jakiej choinki się ona urwała, ale beton zamortyzował upadek.
Zgłoś
Bertek 2013-09-21, 8:55 3
Fontanna trysnęła w tym samym czasie co Ja. xD
Zgłoś
Tassadar 2013-09-21, 8:57
Czarny Kot, oglądasz i nadal nie wiesz czemu czarne? Pół h nie może się zdecydować co chce zrobić cieszy się jak z autyzmem, a podejrzewam że najlepsze ma przed sobą. Ten człowiek ma tak irytujący sposób bycia że samo patrzenie przyprawia o mdłości

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
m8 2013-09-21, 9:22 1
Zjuq napisał/a:

Oglądałem już któryś z rzędu jej program i mimo tego iż te dużo lepiej zna niż ja te zasrane regułki z naszego języka, to i tak pokazuje że inteligencją nie grzeszy. Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale od pierwszego obejrzenia, zauważyłem że jest po prostu tępa . I teraz napisze całkowicie niepoprawnie, bo tak się zdania nie powinno zaczynać, ale nie pokazała cycków, niech umiera, "kurwa z niej".

Idź, wykształcony panie inżynierze, prostować gwoździe na tym swoim mechanicznym... I oby ci pindol odpadł od polerowania za to, że na kobietę, która nic złego nie robi(a wręcz przeciwnie) mówisz "kurwa".
Zgłoś
rambo11 2013-09-21, 9:32
Fajna dupa ale wkurwia mnie niesamowicie ;/
Zgłoś
sadolek 2013-09-21, 9:35
Drugi raz najbardziej piwny komentarz dotyczy lizania piździochy.
Zgłoś
rambo11 2013-09-21, 9:37 5
Zgłoś
Belzedup666 2013-09-21, 9:52
szczególnie że ma koparę jak Caterpillar. Dwa razy obróci paszczą i tyle bochenek chleba było widać.
Zgłoś
zombiak85 2013-09-21, 10:28
Najlepsze jest to, że ona się śmieje sama z siebie a wcale nie jest zabawna.
Zgłoś
hans55 2013-09-21, 10:32
Znająć realia to niedsługo zagości u wojewódzkiego.

Skoro bieże już gwiazdki z reklam to czas na celebrytó z YT.
Zgłoś
nanab 2013-09-21, 10:33
ale bym jom ruchał
Zgłoś
sadol6969 2013-09-21, 10:52
hoho nowa moda na sadolu i nowy sposób na zbieranie piw od ciemniaków: pisanie co bym zrobił lasce z mówiąc inaczej.
Zgłoś
vredes 2013-09-21, 11:05
chcę ją poznać ;D

Demokracja? TFU!
Zgłoś
tratatalo 2013-09-21, 11:19
już nie musicie pauzować

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów