18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
HoffMan 2014-03-13, 21:04 4
jak jej slucham to mi sie niedobrze robi... tak wiec zryj beton kobieto i spierdalaj do kuchni.... ksiazki ci jesc niedadza...
Zgłoś
PatrolZG 2014-03-13, 21:07 4
Chujówka. Dalej nic nie pokazuje, niedługo w nikabie będzie pierdolić. Baba nie będzie mi się tu mądrować, albo niech pokazuje to po co ją stworzono, albo niech nie zaśmieca internetu jakimś babskim pierdoleniem.
Zgłoś
guteksk7 2014-03-13, 21:14
up, pokaże jak jej oglądalność spadnie
Zgłoś
wbijam 2014-03-13, 21:15
Chujem w pape ę dał bym yhm
Zgłoś
PoMaluchu 2014-03-13, 21:31
Nie będzie mi babsztyl pieprzył. Nadal nie wiem jak powiedzieć ( obszedłem jezioro) jezioro zostało ...
Zgłoś
hgh 2014-03-13, 22:03
Dżiz, znowu to angielskiego nie ogarnia.
Zgłoś
S................n 2014-03-13, 22:05 1
Dobra dupa, dobre gry w prawym górnym rogu
Zgłoś
Obiniu 2014-03-13, 22:06 12
Jak mnie wkurwia ta jej maniera i sposób mówienia! KURWA!
Zgłoś
Weneryczna_Przygoda 2014-03-13, 22:11 3
Miejsce suki jest albo przy garach albo przy kutasie.
Zgłoś
Synisterrr 2014-03-13, 22:13 1
Possał by Jej ten pieprzyk na policzku
Zgłoś
AleMasakra 2014-03-13, 22:14 3
Hahahahaha mafia marszczyfredów widze nie próżnuje:)
Zgłoś
PonuryUser 2014-03-13, 22:14
Chuj z tą polszczyzną jak i tak wszyscy dookoła mnie mówią "poszłem"
Zgłoś
fylypsky 2014-03-13, 22:16
Do roboty kurwa a nie filmiki nagrywać !
Zgłoś
pakozi 2014-03-13, 22:20
Ale mogłaby cycki pokazać, chociaż nieco głębszy dekolt założyć...
Zgłoś
Plecionkarz 2014-03-13, 22:25 4
A ta dalej opowiada o jakichś gównianych regułkach i ma się za elitę intelektualną bo zgłębiła wiedzę której nie da się nigdzie użyć poza pretekstem do chwalenia się. Studia się skończą i skończą się sielskie czasy a zacznie siedzenie na dupie u rodziców albo praca w warzywniaku.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów