18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
nemiroff 2014-03-13, 22:33
niech ją ktoś wypierdoli w końcu raz a dobrze...
Zgłoś
s................z 2014-03-13, 22:34 4
Spotkałem ją raz w autobusie na trasie Centrum- Uniwersytet w stolycy. Przyglądałem się chwilę bo nie mogłem skojarzyć skąd ją znam to się mało nie zesrała tak się chowała
Zgłoś
fylypsky 2014-03-13, 22:34 5
Cytat:

Miejsce suki jest albo przy garach albo przy kutasie.

Powiedz to swojej matce.
Zgłoś
kenzol 2014-03-13, 22:35 10
To jest jedyny polonista, którego mogę słuchać.

Zgłoś
b3mol 2014-03-13, 22:36
Skad ona w ogole jest?
Misja życia - znależć i ruchać!
Zgłoś
zarazor 2014-03-13, 23:20 1
Giba się jak pierdolony rezus...
Zgłoś
shogun1337 2014-03-13, 23:24 3
ona jest obrzydliwa, a bez makijażu pewnie jeszcze bardziej, ale cóż prawdziwy szanujący się sadol by wyje*ał rozkładającego się kojota na pustyni
Zgłoś
las84500 2014-03-13, 23:29 2
Piękna niczym kwiat róży.
Tylko ma łeb za duży.

Angel! Możesz się pierdolić z tymi ostrzeżeniami jebany hipokryto!
Zgłoś
tr3mm0r 2014-03-13, 23:36
Giba sie jak jebany rezus

Falubaz to magia. Speedway to religia.
Zgłoś
TomaZ93 2014-03-14, 0:24
Zgłoś
hardbot 2014-03-14, 1:12
Pierdolenie... Jak człowiek napierdalał mamuty to tylko "uuhhgggguooo", "oohohhhhooffff" wystarczyło i wszyscy wiedzieli, że trzeba spierdalać. Teraz nie powiem przynajmniej się każdy w jakiś konkretny sposób może dogadać, ale i tak znajdzie się jakiś pierdolony rezus, który wiecznie będzie miał wielki ból dupy do wszystkiego.

Piszę poprawnie po Polsku. hardbot site | TrackMania Ladder
Zgłoś
d................s 2014-03-14, 2:13
Molp napisał/a:

Tylko mnie tutaj wkurwia jej durnowate gadanie? Youtubowa gwiazdeczka. Wyobrażacie sobie iść z nią gdziekolwiek? Nie mówi się tak tylko tak, słychaj źle to powiedziałeś, ostatni raz cie poprawiam....

Jedyne wyjście do wsadzić jej coś w usta....

Zważ, że nie wszyscy nie umiejo godać.

Plecionkarz napisał/a:

A ta dalej opowiada o jakichś gównianych regułkach i ma się za elitę intelektualną bo zgłębiła wiedzę której nie da się nigdzie użyć poza pretekstem do chwalenia się. Studia się skończą i skończą się sielskie czasy a zacznie siedzenie na dupie u rodziców albo praca w warzywniaku.

Nie masz racji. Nawet nie zdajesz sobie sprawy, ile politycy, czy inne osoby medialne, pracujące w marketingu itd. poświęcają godzin na naukę wymowy.
Zgłoś
artoo2 2014-03-14, 8:00 1
Większość niewyżytych nastolatków i mistrzów "internetów" napisała "ruchałbym" i to jest właśnie najśmieszniejsze:D Ci którzy pojęcia nie mają i na ręcznym jadą od paru lat mają najwięcej do gadania. Dziewczyna gada z sensem, a wy ją ciśniecie. Jak trzeba być skurwiałym kretynem by coś takiego tutaj wrzucić i dać 15 latkom możliwość komentowania tego..
Zgłoś
Lord_Rzeźnik 2014-03-14, 10:12
Piczka zasadniczka.
Zgłoś
terrrapeuta 2014-03-14, 10:31
spełnia się jako polonistka....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów