18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
emenisko 2014-03-14, 10:43 1
uprawiajcie dziewczyny seks bo tak wlasnie skonczycie!
Zgłoś
bercik1801 2014-03-14, 10:56
Ja bym tam ją chwycił za kolanko
Zgłoś
Kickarse 2014-03-14, 11:36 1
Patrioci kurwa z Bożej łaski, krytykujący dziewczynę, która robi świetną robotę w przystępny sposób próbując przekazać istotne rzeczy dotyczące waszego ojczystego języka.

Banda polaczków, która moczy gacie jak widzi czołg, a nie potrafi skleić po polsku 2 zdań.
Zgłoś
fylypsky 2014-03-14, 11:48
Cytat:

Banda polaczków, która moczy gacie jak widzi czołg, a nie potrafi skleić po polsku 2 zdań.

Ale pierdolisz z czołgami nam tu wyjeżdża. Zastanów się 2x zanim coś napiszesz kolejnym razem.
Zgłoś
Daii 2014-03-14, 11:51 1
".... ze względu na moje wykształcenie" na Twoje chujowe wykształcenie, gdzie szczytem kariery jest nauczanie j. polskiego w podstawówce, obciąganie lub nagrywanie tego badziewia, jedyny pożytek z tego to to, że ktoś sobie fapnąć może...
Zgłoś
Nizaryta1 2014-03-14, 12:57
Ja pierdolę, to jest ekstraordynaryjnie niedorzeczne! Ja oglądam ten filmik, patrzę na nią i automatyczne macam się po jajach, kim ja jestem?! Łotyszem, ni mom baby, ni mom zimnioka, jest tylko głód, halucynacje z niedożywienia, politbiuro i śmierć z zimna na Łotwie, pani Pauliny tyż ni ma to ino so halucynacje z niedożywienia.

...Taki mój los, ja pomarli i mój trud się skończył.
Zgłoś
Novik 2014-03-14, 13:39
chuja byście zrobili matoły konia sobie możecie zwalić jedynie
Zgłoś
VANKIERAS 2014-03-14, 13:43
ktos wogóle wie ile ma lat ?

HAKUNA MATATA SKURWYSYNY
Zgłoś
nitrof 2014-03-14, 15:02
co ona pierdoli kogo to jebie
no ale wyjebał bym ją
Zgłoś
MG42 2014-03-14, 15:47
Japa jak kaszalot i blade to jak gówno w trawie. Akurat teraz jest pora roku w trakcie której zauważyć można uderzające podobieństwo tej Pani do zalegających w trawie białych jak śnieg psich stolców. Są to stolce nazwane "nie bez kozery" kupami marcowymi. Pozdrawiam.
Zgłoś
klanik 2014-03-14, 16:20
przez połowe filmu że to coś na jej ryju to mikrofon.
Zgłoś
JapaQniu 2014-03-14, 16:26
a pierdole nawet nie '' włonczam''
Zgłoś
Soxic 2014-03-14, 16:44 2

Pozdrawiam kolege.
Zgłoś
kenzol 2014-03-14, 17:54
@Soxic

Co jak co ale słowo "Tobie" napisał z dużej litery
Zgłoś
strzelec_ 2014-03-14, 21:17
Można zrobić na nią zbiorczy?
2 powody:
- Ma wkurwiającą manierę, co uniemożliwia słuchanie
- Na chuj mam słuchać jakiejś bezrobotnej magazynierki polonistyki, jak są giganci pokroju Miodka i Bralczyka?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów