Wasza ulubiona nauczycielka polskiego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już wiem jak wyglądała moja nauczycielka polskiego z technikum 367 lat temu
z nią 100% poprawna rozmowa powinna przebiegać mniej więcej tak:
- koniec gadania - ściągaj gacie!
- koniec gadania - ściągaj gacie!
Jaka ona ładna??? Na stepach kurwa mać żyjecie czy co?
widziałem tylko jeden jej filmik resztę tylko przewijam. strasznie wkurwiający typ kobiety. niech się nie mądruje tylko do garów kurwa
banda jebanych prymitywów czym wy się kurwa od ciapatych różnicie?
Mniej pitolenia, więcej cycków, pupcia, legginsy, a będziesz mieć z tego niezły zarobek malutka.
więcej niż 100 pln bym jej za jebanie nie zapłacił.
Ja powiem inaczej-Ona jest zajebista....Duze piwo dla niej
Mom and Death napisał/a:
więcej niż 100 pln bym jej za jebanie nie zapłacił.
kiedys cie zatrudnie na doradce finansowego
@ up jabolmax
Chciałem Cię zacytować a dałem Ci piwo ehhh mój błąd, jak nie wiesz czym to masz problem stary i przejebane na sadolu, ale powiem Ci
Tym że jesteśmy BIALI, pomimo tego co tutaj wypisujemy to na codzień potrafimy uszanować kobietę, chyba że jest ciemno późno a ona idzzie w mini przez park, ale to wiesz przecież wszystkie One się o to same proszą
Chciałem Cię zacytować a dałem Ci piwo ehhh mój błąd, jak nie wiesz czym to masz problem stary i przejebane na sadolu, ale powiem Ci
Tym że jesteśmy BIALI, pomimo tego co tutaj wypisujemy to na codzień potrafimy uszanować kobietę, chyba że jest ciemno późno a ona idzzie w mini przez park, ale to wiesz przecież wszystkie One się o to same proszą
SpiderDJ napisał/a:
czy tylko mnie tak ta laska irytuje? udaje strasznie inteligentną a tak naprawdę to tępa dzida być może tylko do ruchania
Wiedz, że masz kompleks, jeśli w zdaniach innych szukasz pozy chęci-bycia-inteligentnym, nie treści.
Treść zwykle rozsądza wartość przemyśleń. Choć chcąc mówić o języku polskim, trzeba mówić ładnie po polsku. To więc, że jej język wydaje się tobie sztuczny, związane jest zapewne z twoim przyzwyczajeniem mówienia językiem prostym - nikt nie będzie robił ci z tego tytułu wymówek; do twojego chamstwa jednak można się przyczepić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów