Ładna z niej dziewczyna, nie umiem stwierdzić czy inteligentna, to sprawa długiej obserwacji, przeważnie wszystko to co jest w nas, jest nauczone, niekoniecznie prawdziwe, ale szczerze koncepcja tego kanału mnie troszkę nuży. Ludzie robią błędy i będą je robić, nie da się nauczyć 30-latka poprawnej polszczyzny, no po prostu się nie da. Zatem jedynym powodem kontynuowania tego kanału będzie wszystko naokoło, co niedługo może doprowadzić do jej lekkiego załamania. Trochę też mi przykro się robi, jak czytam wasze komentarze. Naprawdę teraz taki jest poziom "samców" w Polsce? To jest ten "target" wiekowy - te pedały w rurkach [czyli wy]? Macie takie odzywki? Przecież za teksty jakie piszecie dostalibyście w ryj chyba w każdym towarzystwie niezłączonym niczym szczególnym. Gówniarstwo i żenada bije od was, ale jak pisałem, to nie jest śmieszne, BYŁO 10 lat temu jak ktoś pierwszy zaczął pisać głupie i chamskie komentarze, 6 lat temu przestało być to śmieszne, teraz jest już zwyczajnie żałosne.