a co mówi zobaczcie sam
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Nie karmić trola kurwa!
Jakiś troll napisał komentarz o JP2, a katole już spinają dupy.
KurwaRomantyk napisał/a:
Kiedyś kupię sobie papugę i nauczę ją mówić "Jan Paweł drugi jebał małe dzieci"
Debil jesteś i tyle. JPII jest i będzie autorytetem dla wielu ludzi, niezależnie od wyznania, a Ty nie potrafisz docenić tego uszanować nawet choćby dlatego, że był Polakiem. Przez szacunek do kraju stul pysk i siedź cicho.
Sinus napisał/a:
nie potrafisz docenić tego uszanować nawet choćby dlatego, że był Polakiem.
wielu zboczeńców, gwałcicieli i innych degeneratów też jest polakami, im też należy się szacunek?
KurwaRomantyk napisał/a:
Kiedyś kupię sobie papugę i nauczę ją mówić "Jan Paweł drugi jebał małe dzieci"
ciebie też wyjebał, że jesteś na niego taki cięty?
Cytat:
Przez szacunek do kraju stul pysk i siedź cicho.
zacznij sam zarabiać, zobaczysz jaki bedziesz miał szacunek dla kraju
Gdyby czarnuch się obudził aresztowany z łańcuchem przy nodze i próbował się tłumaczyć - nic dziwnego - a jak papuga to już wielkie halo.
jak już temat o papudze schodzi nawet na JPII to jest już chyba coś nie tak
Penis666, ale był Polakiem co zrobił dużo dobrego i należy mu się szacunek.
Przepraszam, Pener miało być! W dupie jestem dzisiaj, źle przeczytałem.
gacekijegowacek napisał/a:
Penis666, ale był Polakiem co zrobił dużo dobrego i należy mu się szacunek.
Niby co takiego zrobil?
To powini zrobić z każdym gimbusem który pisze takie komentarze
Jebać gimbusów
Jebać gimbusów
Cytat:
Jesli jestes przynajmniej absolwentem szkoły sredniej to powinieneś wiedzieć
Papież był bardzo dobrym człowiekiem który zwalczał ateistyczne dyktatury przy jednoczesnym wsparciu dyktatur w których religii nie negowano. Poza tym jadł kremówki po maturze. Mało kurwa? Mało?
Zastanówmy się nad konstrukcją logiczną tego zdania.
Czy słowo "tego" odnosi się do faktu, że inni ludzie szanują JP2na100%? Wtedy nie ma problemu- brak szacunku dla faktu, że ktoś ma jakiś autorytet nie jest niczym złym, szczególnie w sytuacji, gdy sami nie przepadamy za osobą będącą dla kogoś innego autorytetem.
Gorzej, jeżeli "tego" odnosi bezpośrednio do JP2na100%. Wtedy co prawda ogólnie można by rozumieć, że nakazujesz okazywanie szacunku do ex-papieża, jednocześnie samemu stosując wobec niego dość pogardliwe określenie ("nie potrafisz tego uszanować", zupełnie jakbyś nie pisał o człowieku, wszakże JP2 był człowiekiem a nie rzeczą). Wobec tego można wówczas postrzegać tę wypowiedź jako ironiczną i pełną pogardy oraz plucia ateistycznym, antypolskim jadem.
Przyjrzyjmy się teraz słowom " Ty nie potrafisz docenić tego uszanować nawet choćby dlatego, że był Polakiem". Czyli innymi słowy- "choćby dlatego, że papież był Polakiem nie potrafisz go docenić"? Raczysz sugerować że narodowość Karola Wojtyły jest powodem niechęci wobec niego?
Czy w takim razie wszystkie te osoby różnych nacji i wyznań, dla których JP2 jest autorytetem to takie półgłówki? Wobec możliwości plucia chrześcijańskim, pełnym miłosierdzia jadem- proszę zwrócić uwagę- nie stwierdzam faktu, to zwykłe pytanie.
Cytat:
JPII jest i będzie autorytetem dla wielu ludzi, niezależnie od wyznania, a Ty nie potrafisz docenić tego uszanować nawet choćby dlatego, że był Polakiem.
Zastanówmy się nad konstrukcją logiczną tego zdania.
Czy słowo "tego" odnosi się do faktu, że inni ludzie szanują JP2na100%? Wtedy nie ma problemu- brak szacunku dla faktu, że ktoś ma jakiś autorytet nie jest niczym złym, szczególnie w sytuacji, gdy sami nie przepadamy za osobą będącą dla kogoś innego autorytetem.
Gorzej, jeżeli "tego" odnosi bezpośrednio do JP2na100%. Wtedy co prawda ogólnie można by rozumieć, że nakazujesz okazywanie szacunku do ex-papieża, jednocześnie samemu stosując wobec niego dość pogardliwe określenie ("nie potrafisz tego uszanować", zupełnie jakbyś nie pisał o człowieku, wszakże JP2 był człowiekiem a nie rzeczą). Wobec tego można wówczas postrzegać tę wypowiedź jako ironiczną i pełną pogardy oraz plucia ateistycznym, antypolskim jadem.
Przyjrzyjmy się teraz słowom " Ty nie potrafisz docenić tego uszanować nawet choćby dlatego, że był Polakiem". Czyli innymi słowy- "choćby dlatego, że papież był Polakiem nie potrafisz go docenić"? Raczysz sugerować że narodowość Karola Wojtyły jest powodem niechęci wobec niego?
Czy w takim razie wszystkie te osoby różnych nacji i wyznań, dla których JP2 jest autorytetem to takie półgłówki? Wobec możliwości plucia chrześcijańskim, pełnym miłosierdzia jadem- proszę zwrócić uwagę- nie stwierdzam faktu, to zwykłe pytanie.
Poza promocją kremówek, JPII do niczego pozytywnego się nie przyczynił. Umocnił wiarę w baśnie, pochwalał ciemnotę oraz dyktaturę w krajach katolickich. Daliście się ponieść mitom na jego temat bez wnikania. Pewnie zaraz prawdziwi katolicy i patrioci zaczną mnie wyzywać od lewaków, gimbusów itd., ale prawda pozostanie prawdą.
Oj, zapomniałem... przecież obalił komunizm
Oj, zapomniałem... przecież obalił komunizm
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów