📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
@Ptoon
Jak już coś jest, to kratka. To nie USA, gdzie wsadza się szyby, które wytrzymają ostrzał z .50 cal
Jak już coś jest, to kratka. To nie USA, gdzie wsadza się szyby, które wytrzymają ostrzał z .50 cal
???
@up
i w naszych radiowozach wstawiane są już szyby
i w naszych radiowozach wstawiane są już szyby
patrząc po tej niemieckiej rejestracji i tym vauxhallu to jakaś lipa bankowo
Wbrew pozorom może wam się wydawać że drzwi są otwarte to się nie dusi.. Tak naprawdę tylna kanapa jest szczelnie odgrodzona np. szybą pleksy wobec czego taki człowiek siedzący tam mógł się naprawdę dusić jak siedział tam np. ponad 5 minut
A Madzia jest brudna powiedziała "nje moagu otworzyć" co już świadczy o pochodzeniu rosyjskim lub ukraińskim
A Madzia jest brudna powiedziała "nje moagu otworzyć" co już świadczy o pochodzeniu rosyjskim lub ukraińskim
hahahahaha kurwa mać, nawet policja kupuje angliki i przerabia. szczyt kurwa
Pewnie po prostu tylko maska jest z anglika, bo komuś też było kiedyś duszno i rozjebał.
Nie życzę wam astmy, sam mam od miesiąca rozpoznanie dychawica oskrzelowa ( astma )
i serio jak mi duszno się robi to głowę na powietrze muszę wystawić
i serio jak mi duszno się robi to głowę na powietrze muszę wystawić
O kurwa, to juz nie stac nas na polska wersje opla tylko trzeba z angielskiego vauxhalla przerabiac?
vaxhall...? to już nawet policja przekładki robi?
FILIUS SALAX QUOT MULIERIUM DIFUTUIST - Synu rozpustny ile kobiet wydymałeś?
Modrzew88 napisał/a:
Dusi się w otwartym aucie. Pewnie czasem topi się w pustej wannie.
A przypadkiem w tej astrze nie ma plastikowej przegrody za przednimi fotelami , u mnie w mieście niebiescy mają taką astrę i skodę , gdzie jest plastikowa przegroda . Także drzwi przednie mogą se być otwarte
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów