📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Kto nie wybrzydza, ten...
- teraz popularne
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Równie dobrze mogli zgarnąć jakiegoś cwaniaka który krzyczy, że się dusi oni otwierają mu drzwi a ten spierdala.
Procedura rzecz święta, tak jak konwoju z prezydentem nie może rozdzielić nawet karetka na sygnale (w której może właśnie kona człowiek), tak i policjant zanim nie wykona wszystkich czynności nie może sobie od tak wietrzyć zatrzymanego.
Nie zazdroszczę typowi ale za darmo go nie skuli i do radiowozu nie wjebali.
Procedura rzecz święta, tak jak konwoju z prezydentem nie może rozdzielić nawet karetka na sygnale (w której może właśnie kona człowiek), tak i policjant zanim nie wykona wszystkich czynności nie może sobie od tak wietrzyć zatrzymanego.
Nie zazdroszczę typowi ale za darmo go nie skuli i do radiowozu nie wjebali.
a czemu opel polskiej policji ma znaczek i atrape od vauxhall?? cos tu jedzie fake
ziomeczku mozliwe ze sie dusił jak ma astme bo w tych samochodach jest plastikowa szyba odzielajaca kierowce od pasazera
Modrzew88 napisał/a:
Dusi się w otwartym aucie. Pewnie czasem topi się w pustej wannie.
Nie wiem czy sie orientujesz,ale w wiekszosci radiowozow jak i zapewne tutaj,pomiedzy siedzeniami pasazera a kierowcy jest szklana/plastikowa szyba,zeby but,ktory polecial w szybe,nie polecial przypadkiem w glowe kierowcy.Pozdro pozdro elo elo dla chlopakow z pierdla.
PS. kolo ma astme,poczytaj w googlach czy innych pierdolnikach co to oznacza,pozniej sam na to zachoruj i enjoy.
Smieszku.
"art. 26kk
§ 1. Nie popełnia przestępstwa, kto działa w celu uchylenia bezpośredniego niebezpieczeństwa grożącego jakiemukolwiek dobru chronionemu prawem, jeżeli niebezpieczeństwa nie można inaczej uniknąć, a dobro poświęcone przedstawia wartość niższą od dobra ratowanego.
Kwestia udowodnienia, że się naprawdę dusi (astma, klaustrofobia itp)"
nie moje więc w " "
§ 1. Nie popełnia przestępstwa, kto działa w celu uchylenia bezpośredniego niebezpieczeństwa grożącego jakiemukolwiek dobru chronionemu prawem, jeżeli niebezpieczeństwa nie można inaczej uniknąć, a dobro poświęcone przedstawia wartość niższą od dobra ratowanego.
Kwestia udowodnienia, że się naprawdę dusi (astma, klaustrofobia itp)"
nie moje więc w " "
tylnia czesc jest odizolowana pleksa, albo czyms takim, jest tam jedynie malutkie okienko na dokumenty. wiem bo siedzialem w czyms takim
lukedevil napisał/a:
a czemu opel polskiej policji ma znaczek i atrape od vauxhall?? cos tu jedzie fake
To nie jest fejk ,bo to akcja z mojej miejscowości . Znam tego mietka , i znam ten radiowóz .
Idiota, który powiedział w 45 sekundzie "dobrze zrobił" powinien wybić szybę z drugiej strony... pustym łbem.
Ostrovsky napisał/a:
Nie życzę wam astmy, sam mam od miesiąca rozpoznanie dychawica oskrzelowa ( astma )
i serio jak mi duszno się robi to głowę na powietrze muszę wystawić
I drzesz ryja tak, że człowiek bez astmy by zadyszki złapał i masz siłę tak nakurwiać w szybę aż jebnie ?
Jakoś gość obok oddychał.
Spałowaliby skurwiela i niech wtedy się dusi szmaciarz jebany, który dobro publiczne niszczy
Modrzew88 napisał/a:
Dusi się w otwartym aucie. Pewnie czasem topi się w pustej wannie.
ty kurwa bałwanie nie widzisz, że jest plexa? za kierowcą?
Pewnie kłamał ale siedzenie w nagrzanym aucie bez klimy nawet z otwartymi drzwiami do miłych nie należy
A tu miał szybę od kierowcy i zamknięte drzwi i okna z tyłu
A tu miał szybę od kierowcy i zamknięte drzwi i okna z tyłu
Policja sobie anglika sprowadziła? ;/
Swoją drogą, to jak jest 30+ stopni, zero wiatru i świeci słońce, to z tyłu z całą pewnością było duszno. Do tego np Astma i po zawodach. Mogli mu okno otworzyć albo zamknąć drzwi i klimę odpalić, przecież i tak my płacimy za benzynę.
Swoją drogą, to jak jest 30+ stopni, zero wiatru i świeci słońce, to z tyłu z całą pewnością było duszno. Do tego np Astma i po zawodach. Mogli mu okno otworzyć albo zamknąć drzwi i klimę odpalić, przecież i tak my płacimy za benzynę.
To już taka bieda w Policji ze smigają Angolami?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów