📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Fajne to jest pewnie daje duzo zabawy ale wolał bym miec okulary lepiej idzie sie wczuc
Ja pierdolę gra to ma być kurwa gra.
No to sobie dalej graj jak chcesz. Gra ma dawać frajdę i jak widać na filmie nadal spełnia te wymagania.
Jeden kumpel z polibudy zrobił sobie podobny, my jako informatycy pomagali stworzyć system wykrywania hamowania i przyspieszania. Tak to nam super wyszło, że pierwszemu testerowi aż jedynki z zachwytu wyszły
Co to za frajda z automatyczną skrzynią? Fajna sprawa, za parę lat może będzie dostępna za trochę mniejsze pieniądze
hoszo napisał/a:
@up: to chyba musiałbyś dać matkę pod zastaw żeby cię było stać.
Nie wszyscy zbierają puszki po śmietnikach, niektórzy pracują A od matki mojej się odpierdol zjebie.
Absolutny must have.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów