📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
jakby dali occulusa to byłby o wiele lepszy efekt
A jak wysiądzie z wozu, to też na kierownicy napierdala, czy się przesiada na klawiaturę?
ebay.com/itm/Force-Dynamics-401-CR-driving-simulator-with-upgrades-and...
cena równie kozacka co sprzęt
cena równie kozacka co sprzęt
pamiętam jak mój brat kupił kierownice do psa jedynki żeby pograć w gran turismo skręcało się prawie kierownicą o 180 stopni żeby kierownica w ogóle załapała wtedy to było kręcenie żeby wygrać wyścig ...
Jakiś rok temu myślałem nad salonem z tego typu symulatorami, ale po zapoznaniu się z cenami wynajmu lokali w gdańskich centrach handlowych zrezygnowałem
Ja pierdolę gra to ma być kurwa gra.
Ja pierdolę gra to ma być kurwa gra.
Przez ten drazniacy odgłos poruszania się tego ustrojstwa nie dałbym za to gowno 10 dolarów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów