📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
WishMe napisał/a:
Pamiętaj chemiku młody wlewaj zawsze olej do wody... nigdy na odwrót
Pamiętaj chemiku zawczasu- wlewaj wodę do kwasu
Gaśnica to na chuj sobie tam wisi
Ja nawet kurwa nie wiem skąd to wiem, ale na płonący olej wodę wlać, no kurwa odruch bezwarunkowy że tak nie można.
Tak to jest jak sie wlacza grzalke we fryturze gdzie nie ma oleju grzalka sie nagrzala z tad dym na poczatku a kiedy zawiesil koszyk ociekajacy olejem bum. Zawsze jest troche oleju na dnie z tad reakcja po wlaniu wody idiota roku a wystarczylo wylaczyc i przykryc pokrywa od frytury.
Kurwa mistrz!
pazuzu napisał/a:
Głupi i głuoszy, już chyba w przedszkolu uczą że nie gasi się płonącego oleju woda
bakus1233 napisał/a:
Gaśnica to na chuj sobie tam wisi
No to się pochwaliłaś wiedza. Do gaszenia oleju służy koc przeciwpożarowy.
Tu masz: youtu.be/m6F7NQEkGH4
Aż mi się przypomniało zdarzenie z Bury St. Edmunds,gdzie onegdaj pracowałem.
theonebull.co.uk/2017/10/02/fridays-fire/
Powód pożaru ten sam.Gość opróżnił fraja ale nie zgasił palnika.
Zgadnijcie czym gość jeździł?
Zawieszenie pełna hydraulika,nagłośnienie 2500W na stronę.Maska dzielona w połowie,otwierana Hydraulicznie na siłownikach.
Tak,znałem go. Stan umysłu jaki nasuwa mi się na myśl o nim.
Pacjent.
theonebull.co.uk/2017/10/02/fridays-fire/
Zgadnijcie czym gość jeździł?
Zawieszenie pełna hydraulika,nagłośnienie 2500W na stronę.Maska dzielona w połowie,otwierana Hydraulicznie na siłownikach.
Tak,znałem go. Stan umysłu jaki nasuwa mi się na myśl o nim.
Pacjent.
zwierzak30 napisał/a:
Aż mi się przypomniało zdarzenie z Bury St. Edmunds,gdzie onegdaj pracowałem.
Pacjent.
Same koła wiecej warte niz to auto
Pojebana sytuacja może zdarzyć się kiedy blachy w piekarniku są pokryte olejem , a piekarnik osiągnie za wysoką temperaturę, olej zaczyna ostro dymić , ale samozapłon następuje dopiero po wyciągnięciu blach przy kontakcie z powietrzem....
Wynocha mi z tym agresywnym pedofilem
octave25 napisał/a:
Wyobraź sobie, że istnieje coś takiego jak gaśnica do olejów i tłuszczów .
Na ścianie w sumie wisi nie tyle gaśnica co system gaśniczy i chyba nawet do tego by go użyć w razie zapłonu oleju. Tylko nie wiem czy oni go tu musieli ręcznie włączyć czy by sam zadziałał.
octave25 napisał/a:
pozmieniało się , teraz masz małe gaśnice pianowe, które gaszą pożar olejów i sprzętu u elektrycznego. ...możesz sobie kupić za 400 zł już . Ale i tak strażacy doradzają najpierw koc a potem piana.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów