📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Co za zjeb... co za kurwa patentowany zjeb! Kurwa Twoja jebana mać i ten spokój wypisany całkowicie zerowym poziomem inteligencji. Nosz kurwa...
Piękny przykład debilizmu.
Po ruchach idzie poznac, ze to pizdy, nie kucharze.
Wiedziałem że debil odjebie cow takiego
-Ernest Hemingway
Randomowytyp napisał/a:
Co za zjeb... co za kurwa patentowany zjeb! Kurwa Twoja jebana mać i ten spokój wypisany całkowicie zerowym poziomem inteligencji. Nosz kurwa...
andysmith napisał/a:
ja pierdole co za debile . nigdy wody sie nie leje do oleju . nie maja tam chemi ci zjebani amerykance. wez kurwa blache i przykryj zeby powietrze nie dochodzilo i lecisz po gasnice proszkowe
lużna guma chłopaki, co byśmy oglądali gdyby nie debile z wiadrami
chyba nie sądziliście że czarnuch, wpadnie na coś inteligentnego?
Do fast foodow nie potrzebne wyksztalcenie oto efekt
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów