Kto wie, jakie to miasta...?
A ta kurwa Tfump już się z Órbanem dogadali, że nie pomogą Ukrainie. Tak więc uczcie się ruskiego moje drogie polaczki, żebyście mogli obejmować władzę w separatycznych regionach Bierutowic oraz Stalinigrodu.
Głupie kacapki forumowe powinny wiedzieć, ale polskie proruskie debilki nie mają najmniejszego pojęcia
A ta kurwa Tfump już się z Órbanem dogadali, że nie pomogą Ukrainie. Tak więc uczcie się ruskiego moje drogie polaczki, żebyście mogli obejmować władzę w separatycznych regionach Bierutowic oraz Stalinigrodu.
Hahahahahahahhhahaha
A można było pokazać środkowy palec NATO i EU, kumać się z Chinami i ograć wszystkich, ale nie, po co... lepiej wygrażać sie Ruskom. Programy satyryczne Zelenskiego weszły za bardzo i uwierzyli, że Ruscy to pijacy i teraz mają. Szkoda tylko, że pewnie połowa populacji Ukrainy nigdy nie popierała tego komedianta i chciała świętego spokoju.
A potem powtórka z Katynia, tyle że znacznie zwielokrotniona?
Polaczki nie chca walczyc za kijow, ale pretensje do anglikow czy francuzow ze nie chcieli umierac za warszawe w 39 to maja. Przyjdzie niedlugo rusek i po was a szwab z drugiej strony was polaskocze. Polaczki zawsze lubiji byc jebani z obu stron, nawet mi was nie szkoda.
Trolu pierdolony jesteś tu tak swieży jak by cie matka wczoraj wysrała, my z ukrami żadnej umowy nie mamy w przeciwienstwie do angoli i zabojadów w 39. Chuj ci w dupe pajacu
Ci co go nie wspierali teraz już wspierają. Przynajmniej ci których twoi rodacy jeszcze nie zamordowali.A można było pokazać środkowy palec NATO i EU, kumać się z Chinami i ograć wszystkich, ale nie, po co... lepiej wygrażać sie Ruskom. Programy satyryczne Zelenskiego weszły za bardzo i uwierzyli, że Ruscy to pijacy i teraz mają. Szkoda tylko, że pewnie połowa populacji Ukrainy nigdy nie popierała tego komedianta i chciała świętego spokoju.
Firma ma siedzibę w Petersburgu, możliwe że niektórzy pracownicy pracują zdalnie.Siurkuz, ty dostajesz za to jakieś kopiejki? Bo nie wierzę, że można tak wypinać dupę dla przyjemności...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów