Polaczki nie chca walczyc za kijow, ale pretensje do anglikow czy francuzow ze nie chcieli umierac za warszawe w 39 to maja. Przyjdzie niedlugo rusek i po was a szwab z drugiej strony was polaskocze. Polaczki zawsze lubiji byc jebani z obu stron, nawet mi was nie szkoda.
A u was w niemcach poprostu się jebiecie dookoła z ciapatymi i czarnymi, was nawet ciężko obrazić bo w standardzie jesteś niedojebem +8 twoich ziomków
Ci co go nie wspierali teraz już wspierają
Odwrotnie. Ci, którzy go wspierali teraz go nie wspierają.
Tylko dla majeńki upaiński beznapletes jest symbolem dobra.
A można było pokazać środkowy palec NATO i EU, kumać się z Chinami i ograć wszystkich, ale nie, po co... lepiej wygrażać sie Ruskom. Programy satyryczne Zelenskiego weszły za bardzo i uwierzyli, że Ruscy to pijacy i teraz mają. Szkoda tylko, że pewnie połowa populacji Ukrainy nigdy nie popierała tego komedianta i chciała świętego spokoju.
Jak już pisałem wielokrotnie. Zamilcz onuco. Twoi sowieccy bracia zrobili Polsce gnój i wyrządzili szkody po wojnie, a ty jesteś, albo trolem, albo po prostu podręcznikowym imbecylem, albo co gorsza ruskim.
Jak już ruscy na Suwałki rusza.
Polaczki nie chca walczyc za kijow, ale pretensje do anglikow czy francuzow ze nie chcieli umierac za warszawe w 39 to maja. Przyjdzie niedlugo rusek i po was a szwab z drugiej strony was polaskocze. Polaczki zawsze lubiji byc jebani z obu stron, nawet mi was nie szkoda.
A ty pecie to z jakiej nacji ? Tchórzliwy zjebie, nawet się nie przyznasz, prawda ?
Bardzo cenna uwaga. Ktoś napisał, że z Ukrainą nie mieliśmy umowy... Otóż mieliśmy, a zdradzonego Petlury żałował nawet Piłsudski.
Jak już pisałem wielokrotnie. Zamilcz onuco. Twoi sowieccy bracia zrobili Polsce gnój i wyrządzili szkody po wojnie, a ty jesteś, albo trolem, albo po prostu podręcznikowym imbecylem, albo co gorsza ruskim.
To zwykły debil
ale widać banderyzm ukry mają mocno zakorzeniony
A skąd wiesz, że to Ukr, a może to kacap?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów