📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 16:13

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale Fejk , fotoszop albo inny program, niewiem ale to nierealne
[ Dodano 2025-02-26, 21:54 ]
Trzeba by mu przyj🤬 z drugiej strony, szukać trzeba plaskacza mańkuta, facelifting się to nazywa gdyby ktoś nie wiedział
[ Dodano 2025-02-26, 21:54 ]
Trzeba by mu przyj🤬 z drugiej strony, szukać trzeba plaskacza mańkuta, facelifting się to nazywa gdyby ktoś nie wiedział
Pawehan napisał/a:
Ale Fejk , fotoszop albo inny program, niewiem ale to nierealne
Można sobie po klatce obejrzeć że zaraz po uderzeniu wszystko jest proste. W dupę z takim fejkowym gównem.
romek134 napisał/a:
debilne zawody, debilne nagrody
Taki debilny zawód nawet w Polsce był z 3 lata temu. Chyba nie przyjął się.
Payan napisał/a:
Taki debilny zawód nawet w Polsce był z 3 lata temu. Chyba nie przyjął się.
Chyba upadło po tym jak ten trener Szeligi źle skończył po jednych zawodach.
Gratuluję wrzucenia takiego gówna

podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Pawehan napisał/a:
Ale Fejk , fotoszop
A może złamanie kości policzkowej? Chociaż coraz więcej fejków - za parę lat nikt nie będzie oglądał filmików, bo 90% będzie z AI.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie