📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:48
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Kurwa jak Pickup był już na przejeździe, to hujnoga jeszcze nie wjechał na pierwszy przejazd. Debil kurwa do utylizacji.
Cytat:
Kurwa jak Pickup był już na przejeździe, to hujnoga jeszcze nie wjechał na pierwszy przejazd. Debil kurwa do utylizacji.
Możemy kochać lub nienawidzieć hulajnogi. Przezywać, opluwać, ale prawo jest prawem
Zajebał kierowca pickupa, łamiąc wszytskie możliwe reguły
Chyba żartujesz...
W momencie gdy hujnogi nie było na przejeździe Pickup już na nim był. Jak miał zauważyć tego debila???
Jedyne co zjebał kierownik Pickupa, to wjazd pod prąd...
Kurwa nie zesrajcie się wszyscy! Same eksperty widzę!
Co prawda za dużo tutaj nie widać ale np w miastach to jest dzień jak co dzień gdzie samochód skręca na zielonej strzałce w prawo i nie ustępuje pierwszeństwa rowerom i hulajnogom, które mają zielone światło. W Polsce dostałby mandcacik ok 500 zł i 2 punkty plus odszkodowanie za zniszczenie hulajnogi, a może to być nawet pełna wartość sprzętu nie licząc uszczerbku na zdrowiu.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Chyba żartujesz...
W momencie gdy hujnogi nie było na przejeździe Pickup już na nim był. Jak miał zauważyć tego debila???
Jedyne co zjebał kierownik Pickupa, to wjazd pod prąd...
No drobnostka, tylko pod prąd wjechał. WIelkie mi co.... Ja pierdolę!
Od tego ma prawe lusterko, by ZANIM skręci popatrzył w nie, czy nie jedzie jakiś rower (tudzież hulajnoga) równolegle do niego. Nie zrobił tego! "Kierujący" hulajnogą miał zielone, nie ma żadnego znaczenia czy był przed przejściem, za przejściem czy w dupie, poruszał się zgodnie z sygnalizacją, a skręcający miał obowiązek ustąpić. Nie zrobił tego.
Muzyka jak w filmach Z.F Skurcz. Nawet się gościu wypierdolił tak samo, jak w tych filmach xD.
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów