📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I would like some
Cytat:
W tej koszulce to chyba Pedał w akcji..
Poznajesz pedała po koszulce?
Cóż za instynkt
Przechodząc obok podstawówki zapytałam się stojącej grupki dzieci: "Ej, chcecie kupić trochę narkotyków?". A te małe sukinkoty zamiast odpowiedzieć mi czystą polszczyzną: "spierdalaj" to się pytały co mam i po ile.
Raira napisał/a:
Przechodząc obok podstawówki zapytałam się stojącej grupki dzieci: "Ej, chcecie kupić trochę narkotyków?". A te małe sukinkoty zamiast odpowiedzieć mi czystą polszczyzną: "spierdalaj" to się pytały co mam i po ile.
niezłe bajki ale wiadomo że z kuchni nie wychodzisz
Niby nie rudy a nikt z nim nie chce palić
Narkotykom mówię zdecydowane i definitywne: czemu nie!?
danis008 napisał/a:
niezłe bajki ale wiadomo że z kuchni nie wychodzisz
Mobilna kuchnia i mogę wychodzić nawet na dwór.
Raira napisał/a:
Gdybyś zaoferowała coś innego ( ) to z pewnością zyski byłyby dużo wyższe.
Czy tylko ja tam widziałem rudego pedała?
Nie zauważyłem, ale gdzieś widziałem jakiegoś Zambou, opasłego prawiczka z kompleksami... anyhow filmik dobry
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów